08 / 05 / 2024

uray yapı Halil Yurtseven

uray yapı Halil Yurtseven

Manisa'da güvenli yapılar inşaa etmek ilkesiyle İnşaat Mühendisi Halil Yurtseven ve Mimar Hüseyin Solmaz tarafından kurulan Uray Yapı Denetim şirketi kısa sürede sektörün önemli oyuncularından birisi haline geldi.

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 27 milyon 539 bin 431,81 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Kur Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kur Group Yapı Anonim Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kuran ve Ahmet Kuran ortaklığında kuruldu.

Investa Yapı İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Investa Yapı İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon 353 bin 487 TL sermaye bedeli ile Halil Halit Güral tarafından kuruldu.

Marmara Chn Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Chn Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Erkan Fidan tarafından kuruldu.

Bereket Grup Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bereket Grup Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sekmen tarafından kuruldu.

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Karahan tarafından kuruldu.

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Özerler ve Remzi Kocatürk ortaklığında kuruldu.

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Çoban ve Muhtullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Korucu tarafından kuruldu.

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

Hvk Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hvk Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Halil Orhan tarafından kuruldu. 

uray yapı Halil Yurtseven Haberi

uray yapı Halil Yurtseven

Yapı denetim firmaları kentte sağlıklı dönüşüm için kolları sıvadı. Uray Yapı Denetim sektörde adından söz ettiriyor. 


36 kişilik mühendis kadrosuna ulaşan Uray Yapı Denetim'in hedefi Manisa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kazanarak güvensiz yapıların tasfiye edilip halkın yaşam standartlarının artırılması.


Halil Yurtseven ve Hüseyin Solmaz ikilisi şirketlerinin misyonunu şu sözlerle açıklıyor, "Uray Yapı Denetim olarak bir yapının kanun, yapı denetim uygulama yönetmeliği ve ügüi genelgelere göre tamamlanmasını sağlayarak, kaliteli, ekonomik ve dünya standartlarında bir üretim gerçekleştirmektir. 


Firma olarak, çalışanın mesleki yeterliliğini, projenin ilgili şartname, yasa ve standartlara uygunluğunu büyük bir titizlikle denetleriz. Bunun verdiği güvenle, deprem kuşağında yer alan Türkiye'nin coğrafi koşullarının gerektirdiği yasalar uyarınca sağlam ve güvenilir yapılar üretilmesinin sorumluluklarım üstleniyoruz" 


Yeni Asır...