21 / 05 / 2024

Urbanist Architecture ingiltere

Urbanist Architecture ingiltere

Türkiye'de başladığı mimarlık eğitimini yurtdışında tamamlayıp İnglitere'de kendi mimarlık ofisi Urbanist Architecture'yi kuran Ufuk Bahar, 500'e yakın projeyi hayata geçirdi.

Lcr Architecture Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Lcr Architecture Mimarlık Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yücel İsmailoğulları tarafından kuruldu.

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Reşit Taş tarafından kuruldu.

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Sirius Architecture Danışmanlık İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Architecture Danışmanlık İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Özlem Başak tarafından kuruldu.

The Planners Architecture İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Planners Architecture İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Fara Nejad tarafından kuruldu.

Design Architecture Limited Şirketi kuruldu!

Design Architecture Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Selamettin Abak tarafından kuruldu.

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Kulaç tarafından kuruldu. 

Modern Architecture İnşaat İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Architecture İnşaat İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Dhurgham J.J. Aljawad ve Saleh A.S. Al-Atbi tarafından kuruldu.

Hi Architecture Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hi Architecture Mimarlık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hülya İdiz tarafından kuruldu.

ED Architecture İç Mimarlık Ofisi Limited Şirketi kuruldu!

ED Architecture İç Mimarlık Ofisi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Didem Yaşkut tarafından kuruldu.

Mimar Ufuk Bahar başarı sırlarını ve yeni trendleri anlattı!

ngiltere ve Türkiye’de yüzlerce projeyi hayata geçiren Urbanist Architecture’ın kurucusu Mimar Ufuk Bahar konuğu olduğu MAG Dekorasyon dergisinde başarısının sırlarını anlattı…

Urbanist Architecture ingiltere Haberi

Urbanist Architecture ingiltere

Dünyanın farklı yerlerinde önemli işlere imza atan pek çok girişimci var. Ekonomist Gazetesi'nden Özlem Bay Yılmaz'ın haberine göre, Ufuk Bahar da onlardan biri. Mimarlık eğitimine Bilkent Üniversitesi'nde başlayan Bahar, ardından İtalya ve İngiltere’de aldığı eğitimlerle mimarlık disiplini öğrendi. Son olarak Westminster Üniversitesi'ndeki eğitimini de tamamladıktan sonra Londra’da farklı mimarlık firmalarında görev aldı. Bu firmalarda çalışırken gayrimenkul yatırımcılarına proje geliştirme ve uygulamadaki desteğin yetersiz, tasarım çözümlerinin ise sınırlı olduğunu fark eden Bahar, bu alandaki eksiklikleri gidermeye karar verdi. Mimari, tasarım ve gayrimenkul geliştirme bilgi ve birikimimi kullanmak üzere kendi mimarlık şirketi Urbanist Archi-tecture’yi kurdu. Altı yıl önce kurduğu şirket, küçük bir mimarlık ofisi olarak faaliyetlerine başladı. Bugüne kadar ise İngiltere’de 500’den fazla projeye imza atarak adından söz ettiren bir şirkete...