06 / 05 / 2024

Urfa toki

Urfa toki

Urfa'da son zamanlarda TOKİ konutlarında artış meydana geldi. Dar gelirlilerin kurtarıcısı konumunda olan TOKİ, şehrin her yerine inşaat yapmaya başladı.

Urfa'da TOKİ konutlarının kurası çekildi!

Urfa'da TOKİ konutlarının kurası çekildi. Birinci sayfadan devam Kura çekimi töreninde konuşan Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, geçmişte hastaneler kuyruğunda bir ilaç almak için saatlerce kuyruğa girildiğini vurguladı.

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

Şanlıurfa TOKİ Akabe emekli kura satışları!

Şanlıurfa TOKİ Akabe emekli kura satışları 304 adet konut için gerçekleşecek. 10 bin 60 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede fiyatlar 88 bin TL'den başlıyor.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu kurası sonucu!

Satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta alt gelir grubuna özel 107 tane daire bugün satışa sunuldu. İşte Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu kurası sonucu...

Şanlıurfa TOKİ Maşuk Evleri alt gelir kura çekilişi!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk Evleri alt gelir kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Toplamda 107 adet konutun satışa çıktığı projede 9 bin 102 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu taksitleri!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu taksitleri 240,51 TL'den başlıyor. Kura yöntemiyle alt gelir grubuna özel olarak satışa çıkarılan projede başvurular yarın sona erecek.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu başvuru bedeli!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu başvuru bedeli bin TL olarak belirlendi. Yüzde 20 peşinatta, kalan kısım için 240 ay vade uygulanan projede başvurular devam ediyor.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir başvuru ücreti!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir başvuru ücreti 1.000 TL olarak belirlendi. 9 bin 102 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede aylık taksitler 240 TL'den başlıyor.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu başvuruları!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu başvuruları için son gün 4 Aralık 2015. Satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 9 bin 102 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk satılık daire!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk satılık daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlıyor. Konutların 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir başvuruları 2015!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 107 adet konut satışa çıkarılıyor. Kura çekilişi 11 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 240 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 9 bin 617 TL peşinatla!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 9 bin 617 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Daire fiyatlarının 80 bin 139 TL'den başladığı projede satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Konutları başvuru!

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Konutları başvuru süreci 2 Kasım 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Toplamda 52 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları ne zaman 2015?

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri fiyatları 149 bin 483 TL'den başlıyor. Projede 747,42 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları ne zaman 2015?

Urfa toki Haberi

Urfa toki

Urfa'da son zamanlarda TOKİ konutlarında artış meydana geldi.  Dar gelirlilerin kurtarıcısı konumunda olan TOKİ, şehrin her yerine inşaat yapmaya başladı. Kimileri bunu memnuniyetle karşılarken kimisi ise karşı çıktı.  Emlakçılara bu konu hakkında Şanlıurfa.com olarak mikrofon uzattık. İşte emlakçıların TOKİ konutları artışı ve inşaat sektörü üzerindeki etkileri hakkında söyledikleri: 


TOKİ URFA'DA KONUT FİYATLARINI YARI YARİYA DÜŞÜRDÜ 

Emlakçı Naci Çiriş " TOKİ inşaat sektörüne iyi yansıdı. En başta emlak ve konut fiyatlarının düşmesine neden oldu.  Bahçelievler'de 160 bin liraya aldığımız ev şu anda 110 bin liraya düştü. Bu çok büyük bir etki ve ilerde de bu etkiyi görmeye devam edeceğiz. Emlak ve konut fiyatlarının düşmesi orta gelirlilerin ev alması için bir umut kapısı oldu. Hem taksitli alışverişi getirdi hem de fiyatların düşmesini sağladı....