03 / 05 / 2024

Ürgüp Karain Köyü toki konutları

Ürgüp Karain Köyü toki konutları

Kanserli köy olarak bilinen Ürgüp’ün Karain köyünü taşımak için yapılan TOKİ evleri parselizasyon hatası bulunduğu gerekçesiyle 2 yıldır boş. TOKİ çözümün Ürgüp Belediyesinde olduğunu belirtti.

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim! Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar?

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim başladı. Peki Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar? DDiamond pırlanta takı fiyatları...

Pırlantada yüzde 50 indirim! Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar?

Assos Pırlanta'da yüzde 50'ye varan indirimler başladı. Kızların hayali olan pırlanta yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar? 

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat!

Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Kayakapı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Ürgüp'te yer alan arsanın fiyatı ve metrekaresi ne kadar? 

Bosch'tan kaçırılmayacak fırsat! Elektrikli süpürgelerde büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve dayanıklı ürünlerin adresi Bosch, toz torbasız elektrikli süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgelerde büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Bosch'ta toz torbasız süpürge fiyatları ne kadar? Bosch kablosuz dikey süpürge kaç TL?

Benim de pırlantam olsun diyenlere fırsat! Pırlanta Safir Yüzük 2.800 liraya düştü! 20 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tüm ürünlerine yüzde 65’lik dev indirim yapan Lal Pırlanta’da pırlanta safir yüzük 5 bin lira birden ucuzlayarak 2.800 liraya düştü. 0.10 Karat Pırlanta tek taş yüzük 16.000 liradan 5.143 liraya, pırlanta su yolu bilezik 11 bin lira birden indirime girerek 5.977 liraya satılmaya başlandı. 

Zen'de pırlanta baget yüzükler yüzde 50 indirimle satılıyor! Pırlanta baget yüzük ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Pırlanta baget yüzükler Zen Pırlanta'da yüzde 50 indirim ile satılıyor. Baget yüzük almak isteyenler için büyük fırsat resmen başladı.Pırlanta baget yüzük fiyatı ne kadar? Zen 20 Ocak 2023 fiyat listesi.

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya! Yüzde 50 indirim fırsatı başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya başladı. Ekinoks koleksiyonunu kapsayan bu indirimde pırlanta küpeden yüzüğe hepsine sahip olabilirsiniz. İşte 29 Aralık 2022 Sina pırlanta fiyat listesi.

D Diamond`da pırlanta kolyelere yüzde 40'a varan indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

D Diamond`da pırlanta kolyelere yüzde 40'a varan indirim yapıldı. Peki, D Diamond pırlanta kolye ne kadar? İşte 15 Aralık 2022 D Diamond pırlanta kolye fiyat listesi...

Zen pırlanta küpelerde yüzde 50’ye varan indirim! Zen Pırlanta 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Zen Pırlanta’dan tüm pırlanta küpe modellerinde geçerli yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte indirimli pırlanta küpeler..

Lizay Pırlanta'dan pırlanta küpelere yüzde 50'ye varan indirim! 7 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Lizay Pırlanta, LizayXBurcu Esmersoy pırlanta küpelerde yüzde 50 indirim uyguladı. Peki, LizayXBurcu Esmersoy pırlanta küpe fiyatları ne kadar? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi... 

En çok satan pırlanta kolye, yüzük ve küpeler belli oldu! Net yüzde 60 indirim! Emel pırlanta 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Emel Pırlanta'da en çok satılan pırlanta kolye, yüzük ve küpelerin fiyatları belli oldu. Pırlanta takılar net yüzde 60 indirim ile satılıyor. Peki pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Emel pırlanta 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

Pırlanta safir yüzüklerde yüzde 50 indirim! İşte Zen Pırlanta safir küpe 27 Eylül 2022 fiyat listesi 

Pırlanta safir yüzük fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirim Zen'de başladı. Zen Pırlata fiyatları binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki Zen pırlanta safir yüzük fiyatları ne kadar? Zen pırlanta safir yüzük fiyatları kaç TL? İşte Zen Pırlanta safir yüzük 27 Eylül 2022 fiyat listesi..

Pırlanta tektaş yüzüklerde büyük fırsat! İşte Blue Diamond pırlanta tektaş yüzük 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş yüzüklerde büyük fırsat başladı. Blue Diamond'ta tüm pırlanta tektaş yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. Peki Pırlanta tektaş yüzükler ne kadar? İşte Pırlanta tektaş yüzük 26 Eylül 2022 fiyat listesi.

Ürgüp Karain Köyü toki konutları Haberi

Ürgüp Karain Köyü toki konutları

Kanserli köy olarak bilinen Ürgüp’ün Karain köyünü taşımak için yapılan TOKİ evleri parselizasyon hatası bulunduğu gerekçesiyle 2 yıldır boş. Köyün yeni yerleşim yerinin Tıbbi Jeolojik raporunu hazırlayan Jeoloji Uzmanı Dr. Eşref Atabey, konuyla ilgili köylüleri aradığında, kanserden ölen bir vatandaşın cenazesine denk geldi.


Volkanik tüf kayaları içindeki eriyonit mineralinden kaynaklı kanser hastalığının sık görüldüğü Ürgüp’ün Karain köyünü taşımak için yapılan evler parselasyon hatası olduğu gerekçesiyle iki yıldır boş tutuluyor. Skandal ise köyün yeni yerleşim yerinin Tıbbi Jeolojik raporunu hazırlayan Jeoloji Yüksek Mühendisi ve Tıbbı Jeoloji Uzmanı Dr. Eşref Atabey’in Ürgüp Belediyesine köylülerin evlere neden taşınmadığını sormasıyla ortaya çıktı. Belediye, bazı konutların yanlış parsel hesaplanması nedeniyle özel mülk sınırları içerisinde kaldığını bu nedenle imar düzenlemesi yapıldığı yanıtını verdi. Öte yandan parsel...