15 / 05 / 2024

Ürgüp Mustafapaşa satılık mağaza

Ürgüp Mustafapaşa satılık mağaza

Ürgüp Mustafapaşa'da bulunan 40 odalı mağara satışa çıktı. Ne zaman yapıldığı bilinmeyen mağaranın fiyatı 2 milyon 750 bin lira olarak açıklandı.

Ürgüp Mustafapaşa’daki 40 odalı mağara 2.7 milyon TL'ye satılıyor!

Ürgüp Mustafapaşa'da bulunan 40 odalı mağara satışa çıktı. Ne zaman yapıldığı bilinmeyen mağaranın fiyatı 2 milyon 750 bin lira olarak açıklandı.

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Vadi Koru Ayazağa satılık!

İstanbul Kağıthane-Ayazağa bölgesinde Invest İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Koru projesinde daire satışları başladı. İşte, Vadi Koru Ayazağa satılık daire seçenekleri..

Piyalepaşa satılık daire fiyatları!

Piyalepaşa satılık daire fiyatları fiyatları 837 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Projede anahtar teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor.

Zermeram Kozağaç satılık ev!

Zermeram Kozağaç satılık ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Yüzde 20 peşin indirimi uygulanan projede dairelerin alanları 120 ile 1.052 metrekare arasında değişiyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Eyüp Hisar Panorama satılık!

Eyüp Hisar Panorama satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2017 yılı Mart ayında tamamlanacak proje Hisar İnşaat imzası ile yükseliyor.

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Hisar Panorama Evleri satılık daire!

Hisar Panorama Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje İstanbul Eyüp Yeşilpınar'da inşa ediliyor.

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Karat 34 satılık!

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Karat 34 satılık daireler için ön talep toplanıyor. 36 bin metrekare arsa alanına sahip proje Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek.

Vadistanbul Park Konutları Ayazağa satılık!

Vadistanbul Park Konutları Ayazağa satılık dairelerin fiyatları 748 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Vadistanbul Park projesinde 762 konut, ofis ve mağazalar yer alıyor...

Vadistanbul Park Evleri Ayazağa satılık!

Vadistanbul Park Evleri Ayazağa satılık dairelerin fiyatları 748 bin liradan başlıyor. Konut, ofis ve mağazaların olacağı Vadistanbul Park Evleri'nin lansmanı 9 Şubat'ta yapılacak...

Konya Zermeram Kozağaç satılık fiyatları!

Konya Zermeram Kozağaç satılık fiyatları daire alternatiflerine göre değişiklik gösteriyor. Seha Yapı imzası ile inşa edilen projede 1.077 adet konut bulunuyor.

Ürgüp Mustafapaşa satılık mağaza Haberi

Ürgüp Mustafapaşa satılık mağaza

Türkiye'nin birçok kentinde bulunan farklı yapılar turistlerin dikkatini çekiyor. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ürgüp Mustafapaşa'da bulunan bir mağara da bunlar arasında yer alıyor.

40 oda kapasitesine sahip 5 kat kaya olmak üzere vadinin hemen yanında güney cepheli eski mağara satılıyor. 

Sahibi bu özel yapı için 2 milyon 750 bin lira istendi. Eski taştan tekerlek kapıları olan mağaranın ne zaman yapıldığı ise bilinmiyor.