17 / 05 / 2024

urke inşaat telefon numarası

urke inşaat telefon numarası

Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü Projesi 'nde göl ve deniz manzaralı daireler yer alacak. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek projenin detayları henüz netleşmedi.

Mudurnu'da içinden telefon hattı geçen inşaat tamamlanamıyor!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yapımı devam eden 3 katlı bina, inşaatın içinden geçen telefon hattı nedeniyle tamamlanamıyor.

Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü Projesi!

Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü Projesi 'nde göl ve deniz manzaralı daireler yer alacak. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek projenin detayları henüz netleşmedi.

Basın Ekspres Urke İnşaat Konutları iletişim!

Basın Ekspres Urke İnşaat Konutları iletişim için 0212 579 92 79 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan projede 390 adet rezidans daire yer alıyor.

Urke İnşaat Basın Ekspres Projesi!

Urke İnşaat Basın Ekspres Projesi 'nde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. Tek bloktan meydana gelen proje Küçükçekmece Gölü kenarında hayata geçirilecek.

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri!

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri ile Avrupa yakasında iki yeni projeye imza atacak. Proje tek blok olarak tasarlandı.

Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü ve Basın Ekspres'te proje yapacak!

Urke İnşaat, Avrupa yakasında iki yeni projeye hazırlanıyor. Urke İnşaat'ın projeleri Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Küçükçekmece Gölü kenarında olacak. Küçükçekmece projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek...

Dumankaya İnşaat Çayırova telefon numarası!

Kocaeli Gebze'de hayata geçirilecek olan Çayırova projesi Dumankaya inşaat imzasını taşıyor. Stüdyodan, 4 oda 1 salona kadar daire seçenekleri sunan Dumankaya Çayırova projesinin telefon numarası şöyle:

İnşaat sektörü çalışanları için süper dayanıklı CatB150Q telefon!

İnşaat makineleri ve akıllı telefon üreticisi Caterpillar, inşaat sektöründe çalışanlar için 'süper dayanıklı' olarak tanımladığı toz ve suya karşı dayanıklı olan CatB15Q isimli telefonunu duyurdu.

Fikirtepe Anka İnşaat telefon!

Fikirtepe Anka İnşaat telefon numarası ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Anka İnşaat Fikirtepe projesinde daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor...

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

urke inşaat telefon numarası Haberi

urke inşaat telefon numarası

Urke İnşaat imzası ile yükselecek Küçükçekmece Gölü Konutları kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek.


Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü Projesi 'nin detayları henüz netleşmedi. Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu üzerinde de yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. 


Küçükçekmece Gölü Projesi deniz ve göl manzarası bulunan dairelerden meydana gelecek. 




Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü Projesi iletişim

Tel: (0212) 579 92 79 

Web: http://urkeinsaat.com.tr/

Özge...