01 / 05 / 2024

Urla depremi

Urla depremi

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, Urla ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 17,6 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Yavuz Selim Köşger'den Urla depremi açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Urla açıklarındaki depremle ilgili açıklama yaptı. Köşger, "Urla açıklarındaki depremde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmedi" dedi.

Murat Kurum'dan Urla depremi açıklaması!

İzmir Urla'da meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bölgedeki İl Müdürlüğü ekiplerimiz şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadı" dedi.

Urla ve Foça’da sahiller dönüşüme girdi!

Büyükşehir Belediyesi, Yeni Foça ile Urla Kum Denizi’nde modern sahil düzenlemelerine başladı. Foça’daki çalışmalar Temmuz sonunda, Urla’daki çalışmalar ise Ağustos sonunda tamamlanacak.

Urla'da Deniz Arkeoloji Müzesi törenle açıldı!

Vehbi Koç Vakfı ve Türkiye Sualtı Arkeolojisi Vakfı (TINA) desteğiyle Urla'da yapımı tamamlanan Ankara Üniversitesi Mustafa V. Koç Deniz Arkeoloji Araştırma Merkezi'nin açılışı törenle yapıldı.

İzmir Büyükşehir Meclisi Urla Bağ Yolu projesine katkı verecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Urla Şarap Üreticileri ve Bağcılık Derneği'nin İzmir Kalkınma Ajansı Yanmada Sürdürülebilir Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında hazırladığı "Urla Bağ Yolu" projesine belediyenin katkı vermesini onaylandı.

Türkiye’nin ilk Sualtı Arkeoloji Müzesi Urla’da açılacak'

Urla Belediyesi, Ankara Üniversitesi Sualtı Arkeolojik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ANKÜSAM) ve Vehbi Koç Vakfı işbirliği ile birlikte yürütülen Türkiye’nin ilk su altı arkeoloji müzesi Urla’da hizmete açılıyor.

Tarihi Roma Limanı Urla'ya inşa edilecek!

Ankara Üniversitesi, Ege Denizi'nin bilinen en eski liman kentlerinden biri olan Urla'da, 2 bin yıllık Roma limanını aynı yerinde yeniden inşa edecek.

Urla'da Roma Limanı yeniden inşa edilecek!

ANKARA Üniversitesi, Ege Denizi'nin bilinen en eski liman kentlerinden biri olan Urla'da, 2 bin yıllık Roma limanını aynı yerinde yeniden inşa edecek.

Urla'ya Roma Limanı inşa edilecek!

Ankara Üniversitesi, Ege Denizi'nin bilinen en eski liman kentlerinden biri olan Urla'da, 2 bin yıllık Roma Limanı'nı aynı yerinde yeniden inşa edecek.

Megapol Urla Evleri'nde teslimler 30 Haziran'da!

Megapol Group, Urla'da farklı bir konsepti hayata geçirdi. İçmeler'de projelendirilen ve birinci etabı bitirilen Megapol Urla Evleri'nde; doğa, termal ve deniz bir arada sunuluyor.

Megapol Urla Evleri'nde 639 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Megapol Group, Urla'da farklı bir konsepti hayata geçirdi. İçmeler'de projelendirilen ve birinci etabı bitirilen Megapol Urla Evleri'nde; doğa, termal ve deniz bir arada sunuluyor.

Megapol Urla Evleri görücüye çıktı!

İnşaat sektörünün öncülerinden Megapol, İçmeler'de 30 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen 'Urla Evleri'ni tanıttı. Hobi bahçeleri ve büyük yeşil alanlara sahip 190 villanın yer aldığı proje bir ayda tamamlanacak...

1999 Marmara Depremi'nde çürük bina felaketi!

1999 Marmara Depremi'nde hasar gören binalarda malzeme, işçilik ve tasarım hataları tespit eden uzmanlar ''Doğa, kurala uygun olmayanı affetmedi'' demiş. En çok zarar gören Avcılar'daki hasarlı binalarda aynı hatalardan nasibini almış.

Urla depremi Haberi

Urla depremi

Urla ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, Urla ilçesinde saat 06.58'de 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.


Sarsıntı 17,6 kilometre derinlikte...