29 / 04 / 2024

Urla İtokent 2 Bademler kimin

Urla İtokent 2 Bademler kimin

Ekrem Demirtaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak. Peki İtokent 2 Bademler nerede?

Urla'da arazi almak isteyenlere müjde! Karayolları Ovacık'taki 8.753 metrekarelik araziyi satıyor! 

İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü, İzmir Urla'da arazi satıyor. Peki İzmir Urla'daki arazinin satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Karayolları İzmir Urla'da 4 arazi satacak! Yazlık bölgelerde arazi arayanlara büyük fırsat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü İzmir Urla Bademler'de yer alan dört adet araziyi satışa çıkardı.

Ege Yapı Urla Kekliktepe yıl içinde satışta! Yeni proje!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde ön talep süreci devam ediyor. Ege Yapı Urla Kekliktepe'de satışların 1-2 ay içinde başlaması planlanıyor. İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesiyle ilgili merak edilenler...

İzmir Urla'da 30.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Urla'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 30 milyon 469 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Milli Emlak'tan Urla'da 30.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Urla'nın Bademler Köyü ve Denizli mahallelerinde yer alan 2 gayrimenkulü satıyor...

Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'da 2 milyon TL'lik arazisinde çiftlik kuracak!

Her fırsat bulduğunda Urla'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ, organik tarım ve bağcılığa merak sardı. Urla'da 2 milyon TL'ye arazi aldığı iddia edilen yakışıklı oyuncu burada bir çiftlik kurmayı hayal ediyor.

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'dan arazi aldı!

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, yatırımlarına bir yenisini ekledi. Yakışıklı oyuncu, İzmir'in Urla ilçesinde zeytin ve organik tarım da yapabileceği 4 dönümlük arazi için 2 milyon lira ödedi.

Tan Urla nerede?

Tan Urla nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. 

Folkart'tan Urla Bademler'de 180 villalık proje!

Folkart, Urla Bademler'de satın aldığı ve kamuoyunda 'İTOKENT 2' arazisi olarak bilinen 202 bin 861 metrekarelik arazide 180 villa inşa edecek.

Folkart Urla Bademler nerede?

Folkart tarafından Urla'da 200 bin metrekare büyüklükteki ‘İTOKENT 2’ arazisinde Folkart Urla Bademler projesi inşa ediliyor. Projede 180 villa yer alıyor...

Folkart Urla Bademler projesi geliyor! Yeni proje! 

Folkart, kamuoyunda ‘İTOKENT 2’ arazisi olarak bilinen, 200 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı satın aldı. Urla Bademler’deki arazide, “doğayla içiçe bir yaşam vadeden” yeni bir proje için, ön çalışmalarını başlattı.

Albassam Group'tan, Urla ve Çeşme'ye 15 milyar TL'lik proje! 

Suudi Arabistan merkezli Albassam Group'un, Çeşme ve Urla'da acele kamulaştırılan arazilerde proje yapacağı iddia edildi. 4 milyon metrekareye yayılan projede, 6 bin odalı 2 lüks ve 2 bin 500 odalı 50 butik otel yapılacak...

Okan ile Nihan Buruk Urla'dan arsa aldı!

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Buruk, İzmir-Urla’ya bağlı Barbaros Köyü’nde 2 bin 800 metrekarelik arsa aldı...

Urla İtokent 2 Bademler kimin Haberi

Urla İtokent 2 Bademler kimin


Urla İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak.  Proje İTOKENT projesinin devamı olarak İTOKENT 2 ismiyle basına tanıtılacak. 


Etap şeklinde planlanan İtokent 2 Bademler projesinin ilk etabında 105 adet villa ile 1+1'den 4+1'e kadar farklı tiplerde toplam 110 adet rezidans ofis ve konut yer alacak. 


İtokent 2 Bademler nerede?


İtokent 2 Bademler projesi Konak'a 30 kilometre, Urla ve Seferihisar'a 9 kilometre, havaalanına 30 kilometre mesafede yer alacak. 



Ekrem Demirtaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan İtokent 2 Bademler projesinde daire sahiplerine kreş, çocuk parkı, dere kenarı yürüme yolları ve spor alanları gibi donatılar sağlanacak. 



Web: http://itokent2bademler.com/tr/

Tel: 0232 464 15 33

Pınar...