02 / 05 / 2024

urla mordoğan seferleri

urla mordoğan seferleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça ve Mordoğan’dan sonra Urla ve Güzelbahçe’ye de gemi seferleri başlatabilmek için çalışmalarını hızlandırdı. Doğal sit alanı olan Urla’ya çevreyle uyumlu yüzer bir iskele kuran Büyükşehir, Bakanlık izinlerinden sonra bu ilçeye sefer başlatacak.

Urla Olea Evleri'nde yaşam başladı!

İzmir’de hayata geçirilen Urla Olea Evleri’nde ilk etap tamamlandı. 14 villa ve 4 konaktan oluşan projede 7 villa ve 1 konak, sahiplerine teslim edildi.

Mortaş Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mortaş Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vural Mordoğan tarafından kuruldu. 

İzmir Karaburun'da arazi fiyatları yüzde 50 arttı!

İzmir Karaburun ve Mordoğan bölgesi, İzmir'in en çok konuşulan bölgeleri arasına girdi. Bölgedea razi fiyatları yaklaşık yüzde 50 artış gösterdi.

İzmir Mordoğan’a 20.7 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun’un turistik mahallesi Mordoğan’ın içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek.

İzmir Büyükşehir'den Urla'ya çevreye uyumlu iskele!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça ve Mordoğan’dan sonra Urla ve Güzelbahçe’ye de gemi seferleri başlatabilmek için çalışmalarını hızlandırdı. Doğal sit alanı olan Urla’ya çevreyle uyumlu yüzer bir iskele kuran Büyükşehir, Bakanlık izinlerinden sonra bu ilçeye sefer başlatacak.

Alaçatı Butik Havaalanı projesi Ege'yi kalkındıracak!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, "Böyle bir proje sadece Çeşme'yi, Alaçatı'yi değil, Urla'dan Seferihisar'a, Karaburun'dan Mordoğan'a kadar tüm Yarımada'yı hareketlendirir, atağa kaldırır" dedi.

İzmir Mordoğan'a 17.6 milyon TL'lik alt yapı yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun'un turistik mahallesi Mordoğan'ın içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek. 17.6 milyon liraya mal olacak çalışmalara Ekim başında start verilecek.

İzmir Mordoğan'a atık su arıtma tesisi müjdesi!

9 ilçe 23 belde ve 400’e yakın köyün sorunlarını çözmek için önemli çalışmalar yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi; tarihi, doğası, denizi ve nergis çiçekleriyle ünlü Mordoğan’ın içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek.

Urla Villaları'na güneşlenme iskelesi yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a armağan edildiği ileri sürülen Urla Villaları sakinleri için “özel haremselamlık güneşlenme iskelesi” yapılıyor. Koya, yapılaşma bakanlık izniyle gerçekleştirilecek.

Urla Villaları'na karşı açılan dava sonuçlandı!

İzmir’in Urla İlçesi Hacılar Koyu’ndaki villalara karşı açılan davalardan biri daha sonuçlandı. Mahkeme, Hacılar Koyu’nda yapılaşmanın önünü açan sit değişikliğini iptal etti. Urla villalarıyla ilgili yargı süreci şöyle gelişti:

Urla Hacılar Koyu'ndaki villalara sit değişikliği!

İzmir Urla'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da arasıra tatilini geçirdiği Hacılar Koyu’ndaki villaların SİT durumuyla ilgili ilk olarak yürütmeyi durdurma kararı veren 2′inci İdare Mahkemesi’nden bu kez SİT değişikliği için iptal kararı çıktı.

İzmir Mordoğan'a mesire alanı!

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından Mordoğan Çalkaya Mahallesi mevkiinde bulunan 350 dekarlık alan üzerine mesire yeri kurulacak. Planlama çalışmaları devam eden mesire yerinin en kısa sürede hizmete açılacağı belirtildi.

Mordoğan'da yeni bir kent yatırımı!

İzmir'in Karaburun- Mordoğan mahallesinde yapılan Kamukent Projesi'nde, kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, yol, elektrik gibi altyapı çalışmaları tamamlandı. Villa inşaatları da hızla sürüyor. İşte ayrıntılar...

urla mordoğan seferleri Haberi

urla mordoğan seferleri


Son teknoloji gemilerle donattığı filosuyla deniz ulaşımında önemli hamleler gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, dış körfezde Foça ve Mordoğan ile başlayan vapur seferlerine yeni bir rota olarak Urla’yı da eklemek üzere çalışmalarını sürdürüyor. 

“Deniz Ulaşımı Geliştirme Projesi” kapsamında Urla’da gemi seferlerine başlamaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, bölgenin doğal sit alanı olması nedeniyle, yanaşma yeri olarak bir yüzer iskele yaptı. Doğaya uyumlu ve bir yerden başka bir yere hareket edebilir özellikteki iskele, aynı zamanda “İzmir’de bir ilk” özelliği taşıyor. Tuzla’da imal edilen ve tamamı çelik olan yüzer iskele, can ve mal güvenliğini sağlamak, çevre kirliliğini önlemek amacıyla Türk Loydu klasında yaptırıldı. Urla Pier adıyla faaliyet gösteren işletme ile İskele Migros binası arasındaki sokağın sahille birleştiği yerde konuşlanan yüzer iskele, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme...