29 / 04 / 2024

Urla sahilleri

Urla sahilleri

Urla'da sahiller S.O.S. veriyor. Kıyıların kaderine terk edilmesine isyan eden bölge halkı, "Belediyeler burayla ilgilenmiyor. Her yer foseptik çukuru; derelerden gelen lağım suları da denize akıyor" diye konuştu

Angelina Jolie ve Brad Pitt Urla'dan ev aldı!

Angelina Jolie ye Brad Pitt 2.6 milyon dolara İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı. 23 Ekim'de satış sözleşmesini yapan çiftin önümüzdeki yaz tatillerini ve villada geçirecekleri belirtildi.

Brad Pitt-Angelina Jolie çifti Urla'dan villa aldı!

Angeline Jolie ve Brad Pitt 2.6 milyon dolara İzmir'in Urla ilçesinden denize sıfır villa aldı. 23 Ekim'de satış sözleşmesini yapan çiftin önümüzdeki yaz tatillerini ve villada geçirecekleri belirtildi.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'dan yazlık aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir'in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş, çiftin villa için 2.6 milyon dolar ödediğini kaydetti.

ÖİB İzmir Urla'daki 5 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir Urla'da bulunan 5 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklifi 1 milyon 225 bin TL bedelle Mustafa ÜZÜM verdi.

TOKİ İzmir Urla 2 adet 52 üniteli İGVPY inşaatı ihalesi 26 Kasım'da!

TOKİ İzmir Urla Güvendik Mahallesi Menteş Mevkii 2 adet 52 üniteli İGVPY inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 26 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir Urla'da icradan 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Urla İlçesi'nde bulunan arsa Urla Sulh Mahkemesi tarafından 25 Kasım 2015 günü saat 11:00 ile 11:10 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Yalova’nın Çınarcık ve Koru sahilleri birleştiriliyor!

Yalova’nın 2 tatil yöresi olan Çınarcık ilçesi ve Koru beldesinin sahilleri birleştiriliyor. Ortak projeye "Çınarcık-Koru Sahil Yolu" projesi adı verildi. Vatandaşlar Çınarcık ve Koru arasında oluşturulacak pist sayesinde artık iki yerleşim birimine sahil

Urla Balıklıova Mahallesi'nde kaçak evler yıkılacak mı?

CHP'li Urla Belediyesi tarafından Kıyı Kanunu kapsamında kaçak olduğu gerekçesiyle evleri hakkında yıkım kararı verilen Balıklıova Mahallesi sakinleri, CHP İzmir İl Başkanlığı'nı işgal etti.

Urla villalarının yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı!

URLA villaları ile ilgili verilen yürütmeyi durdurma kararı villa sahiplerinin itirazı üzerine kaldırıldı. Karar, SİT derecesinin iptali davasında başa dönülmesine neden oldu.

Urla villaları hakkında son karar ne?

İzmir'in Urla İlçesi'nde bulunan ve zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da tatilini geçirdiği işadamı Mustafa Latif Topbaş’ın yaptırdığı villalar ile ilgili çevrecileri üzecek karar geldi.

Urla Kum Denizi projesi 6.5 milyon TL'ye mal olacak!

İzmir Urla’ya yeni bir dokunuş daha İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6.5 milyon liralık yenileme projesiyle el attığı Urla Kum Denizi sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Başkan Kocaoğlu Urla'daki yat projesi için yargıya başvurdu!

Göztepe ve Karşıyaka için yapılacak statlara uzun süre muhalefet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Urla'daki yat limanı projesi için de yargıya başvurdu.

İzmir Urla Sefaköy vilları satışa sunuldu!

Birbirinden farklı evlerle seçkin kesime hitap ediyor. İzmir'in seçkin ailelerin ilgi gösterdiği Urla'da hayata geçirilen Sefaköy Villaları projesinin son parselindeki villalar satışa sunuldu.

Urla sahilleri Haberi

Urla sahilleri


İzmir'in gözde turistik ilçesi Urla'da sahiller "imdat" çağrısı yapıp S.O.S. veriyor. Kaderine terk edilen kıyı şeridinin hali, vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, bakımsızlığıyla dikkat çeken sahillere belediyelerin el atmasını istedi. İlgisizliğe terk edilen sahillerde çöp, moloz ve taş yığınları göze çarparken, bölge halkı zemin düzenlemesi yapılmamasına isyan etti. 


Gelenler geri dönüyor

Torasan mahallesinde oluşan manzaraya büyük tepki gösteren ilçe sakinleri, "Burası İzmir'in en güzel sahil kenti. Deniz ve doğayla içiçe bir yer ama çok bakımsız. Belediyeler burayla ilgilenmiyor. Her yer foseptik çukuru; bu yetmiyormuş gibi derelerden gelen lağım suları da denize akıyor" dedi. 

Torasan Mahalle Muhtarı Günay Gül, bölgede sahillerin içler acısı durumda olduğunu vurgularken, "Yıllardır bu sahilimiz atıl durumda bekliyor. Buraya gelenler sahilin durumunu görünce geri dönmek zorunda kalıyor. Halbuki bu...