30 / 04 / 2024

Uşak 2015 yatırımları

Uşak 2015 yatırımları

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Belediyemiz, 2015 yılı altyapı programı kapsamında Mehmet Akif Ersoy, Aybey ve Dikilitaş mahalleleri gibi kanalizasyon arızalarının sık olduğu bölgelerde yeni hat döşenmesine başladı" dedi

Uşak'ta 2015 şantiye yılı ilan edildi!

Kentin yapılan işlerde kaliteyi istediğini anlatan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Vatandaşlar, kaliteyi her zaman istemekte ve ön plana koymaktadır. Biz de bu anlayışa destek veren bir yönetim tarzındayız.

Uşak'a 35 milyon liralık yatırım!

Uşak Belediyesi'nin Dokuzsele Deresi Islah Projesi için çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında Çokkozlar mevkiinde geçiş köprüsü kurulmasının yanı sıra, ekipler Devlet Hastanesi civarından yoğun mesai harcıyor.

Uşak ve Aydın'da toplu açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aydın ve Uşak’ta toplu açılış törenlerine katıldı. Erdoğan, açılış törenlerinde bu illere yapılan yatırımlardan detaylı bir şekilde bahsetti.

Uşak’ta her mahalleye konak inşa edilecek!

19 mahallede konakların yapılacağını belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Hemşerilerimizin güzel vakit geçirmesini hedefleyen konaklarımız, ev kadınlarından yaşlılara, engellilerden çocuklara kadar her kesimden vatandaşa hitap edecek" dedi

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Altında balans ayarı bozuldu! Altın fiyatları resmen çakıldı! Yatırımcılar neye uğradığını şaşırdı!

Güçlü dolar ve ABD tahvillerinin, alternatif yatırımları cazip hale getirmesi ile beraber altın fiyatları resmen çakıldı. Uzmanlar altının 1.900 doların üzerine çıkması için doların ve tahvil getirilerinin zayıflaması gerektiğini söylüyor.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Ali İlhan AK, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali İlhan AK görevinden ayrıldı...

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Turizm yatırımları hızlandırılacak!

AK Parti, 12 maddelik turizm yatırımlarıyla ilgili teklifini TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Teklifte turizm yatırımlarının hızlandırılması gündeme getirildi.

İstanbul’a yapılan yatırımlar artacak!

17 yıllık AK Parti döneminde İstanbul’a yapılan yatırım tutarı toplamda 303 milyar 84 milyon Türk Lirası'na ulaştı. Yeni dönemde de artarak sürecek yatırımlar arasında Kanal İstanbul ve şehir hastaneleri gibi bir çok prestijli projeler de bulunuyor.

Masist İnşaat Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Masist İnşaat Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uğurlu ve Selim Gülşan ortaklığında kuruldu. 

Muğla'ya yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Muğla'nın büyükşehir olduğu tarihten 2018 yılı sonuna kadar Bakanlık tarafından ilde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Ender Ertan: İnşaat yatırımları aceleye getirilmemeli!

İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, ilçede yapımı devam eden yatırım ve projelerle ilgili konuştu. Ertan, ''İnşaat yatırımları seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli'' ifadelerini kullandı.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Uşak 2015 yatırımları Haberi

Uşak 2015 yatırımları


Uşak Belediyesi, okullar bölgesi olan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kanalizasyon ve yeni yol yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Belediyemiz, 2015 yılı altyapı programı kapsamında Mehmet Akif Ersoy, Aybey ve Dikilitaş mahalleleri gibi kanalizasyon arızalarının sık olduğu bölgelerde yeni hat döşenmesine başladı. İlk olarak Mehmet Akif Ersoy'dan başladık. Bu iş kapsamında 5 bin metre kanal hattı ve bin parsel bağlantısı yapacağız" dedi. Bölgede yollarla ilgili sıkıntı olduğunu gördüklerini vurgulayan Cahan, "Burayı yeni altyapısı ve yollarıyla birlikte hizmete sokacağız. Yapacağımız çalışma, Malkoçoğlu Okulu öğrencilerinin ulaşımını rahatlatacak" dedi.



Yeni...