30 / 04 / 2024

Uşak açılışı yapılan eserler

Uşak açılışı yapılan eserler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aydın ve Uşak’ta toplu açılış törenlerine katıldı. Erdoğan, açılış törenlerinde bu illere yapılan yatırımlardan detaylı bir şekilde bahsetti.

Uçak biletlerine zam geldi: İşte yeni fiyat listesi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan düzenleme ile uçak biletlerine zam yapıldı. İşte zamlı tarife...

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

11 yıl önce Van’da meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren uçaktan haber var. Arızalandığı için Erzurum Havalimanı'nda kalan uçak, ihale yöntemiyle satılacak. Dev uçak için istenen bedel 400 bin lira olarak açıklandı.

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesinin açılışı yapıldı!

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında 10 millet bahçesinin daha açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastanelerinin toplam maliyeti 67 milyar doları bulabilir!

Bugün açılışı yapılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nden sonra şehir hastanelerinin maliyetlerine ilişkin Başkent Üniversitesi İktisat Bölümü Başkanı Prof. Uğur Emek açıklama yaptı. Emek, "Şehir hastanelerinin toplam maliyeti 67 milyar doları bulabilir" dedi...

Hazine arazilerinin tarıma açılması yapılan çalışmalar TBMM'de!

Hazine arazilerinin tarıma açılması kapsamında yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Emniyeti'nin yeni binası bugün hizmete açılıyor!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası bugün açılıyor.

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşke Camisi'nin açılışı yapıldı! 

Temeli 2016 yılında atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni yapıldı. 

Uşak’a yeni sanayi sitesi müjdesi!

Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından yapılması planlanan 3. Sanayi Sitesi'nin inşaatına başlandı.

TOKİ'den Uşak'a 352 konut ve 4 dükkan!

Uşak Karahallı 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a 352 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak'ta 352 yeni konut inşa edecek.

Uşak açılışı yapılan eserler Haberi

Uşak açılışı yapılan eserler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın’da toplam yatırım tutarı 391 milyon lira olan 85 eserin toplu açılış törenine katıldı ve bir konuşma yaptı.


Aydın İstasyon Meydanı’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, alanda toplanan vatandaşlara, “Bugün efeler yine ‘Yeter! Söz milletindir’ diyor mu? Bugün efeler yine ‘Yeter! Söz de, karar da milletindir’ diyor mu? Aydın, demokrasi tarihimizdeki önemli dönüm noktalarından birine yaklaştığımız şu günde, yine destan yazmaya hazır mı? Allah coşkunuzu daim eylesin” diye seslendi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında açılışı yapılan eserlere ilişkin özet bilgi vererek, “Tüm bu eser ve hizmetlerin Aydın’ımıza, Aydınlı kardeşlerimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu yatırımların şehrimize kazandırılmasında emeği geçen Bakanlıklarımızı, kurumlarımızı tebrik ediyorum” dedi.


Erdoğan Uşak’ta yaptığı konuşmasında ise, “Sizler bize sahip çıktınız, biz de size yılmadan, yorulmadan hizmet...