28 / 04 / 2024

uşak apart daire fiyatları

uşak apart daire fiyatları

Anadolu Gayrimenkul Yöneticisi ve Alım Satım Uzmanı Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu söyledi.

Uşak'ta TOKİ tarafından 353 daire ve 490 iş yeri satışa çıkarıldı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşüm bölgesindeki 353 daire ile 490 iş yerinin TOKİ tarafından satışa çıkarılacağını açıkladı.

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane Konut başvurusu bugün başladı!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane Konut projesinde tek daire için açık artırma usulü ile satışa çıkarılan 120 metrekarelik 3+1 dairenin başvurusu başladı. Projede fiyat 231 bin 953 TL'dir.

TOKİ Uşak Karahallı son başvuru tarihi!

TOKİ Uşak Karahallı son başvuru tarihi 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Uşak Kayaağıl Termal Merkezi ne zaman açılacak?

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Merkezi'nde 24 apartın inşaatının sona erdiğini ve çevre düzenlemelerinin ardından açılışı gerçekleştireceklerini söyledi.

Uşak'ta yatırımcılar aparta yöneliyor!

Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu, buraların yıkılıp yerlerine apart yapılmasıyla şehrin bir nevi kentsel dönüşümüne katkı sağladığını söyledi.

Uşak'ta yatırımcılar apart daireleri tercih ediyor!

Anadolu Gayrimenkul Yöneticisi ve Alım Satım Uzmanı Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu söyledi.

Eskişehir'deki apart yatırımları Uşak'a örnek oldu!

Eskişehir'deki apart yatırımlarının başarısı ve kârlılığı diğer illere de örnek oldu. Uşak'ta faaliyet gösteren bir yatırım firması Uşak'a Eskişehir'i örnek göstererek apart yatırımına yöneldiğini açıkladı.

Uşak Merkez TOKİ başvuruları bugün son!

Uşak Merkez TOKİ Evleri'nde 18 adet 3 oda 1 salon daire seçeneği yer alıyor. Uşak Merkez TOKİ başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

Uşak Karahallı TOKİ başvuruları bugün son!

Daire fiyatlarının 69 bin 595 TL'den başlangıç gösterdiği Uşak Karahallı TOKİ Konutları'nda toplam 15 adet konut satışa sunuluyor. Uşak Karahallı TOKİ başvuruları bugün son.

TOKİ Uşak Tabakhane 27 konut başvurusu bugün başladı!

TOKİ Uşak Tabakhane 27 konut başvurusu bugün başladı. Daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen projede yüzde 25 peşinatta 180 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Uşak Karahallı 29 adet konut başvurusu 4 Mayıs'ta başlayacak!

Aylık 340 TL taksitle ödeme yapılabilen TOKİ Uşak Karahallı 29 adet konut başvurusu 4 Mayıs'ta başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daire seçenekleri yer alıyor.

Uşak Tabakhane TOKİ son başvuru günü!

Uşak Tabakhane TOKİ son başvuru günü 30 Nisan olarak belirlendi. Toplam 34 adet konutun açık satış yöntemiyle satıldığı projede 13 bin 260 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Uşak Tabakhane başvuruları ne zaman?

TOKİ Uşak Tabakhane'de daire fiyatları 132 bin 603 TL'den başlıyor. Toplam 34 adet konutun açık satışa sunulduğu projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Peki TOKİ Uşak Tabakhane başvuruları ne zaman?

uşak apart daire fiyatları Haberi

uşak apart daire fiyatları

Anadolu Gayrimenkul Yöneticisi ve Alım Satım Uzmanı Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu, buraların yıkılıp yerlerine apart yapılmasıyla şehrin bir nevi kentsel dönüşümüne katkı sağladığını söyledi. Rüyam Yaman; "Bu yeni gözde yatırım sektöründe yapıp satana, alana ve kiralayana kadar herkesin kazandığı yeni bir ticari karlılık doğmuştur. Apart daireler talep doğrultusunda genelde üniversiteli öğrencilerin kalabileceği yaşam alanları olarak dizayn ediliyor. Eşyalı yada boş olarak en az iki öğrenci tarafından kiralanıp masrafların ikiye bölünmesi ile öğrencilere cazip geldiği kadar, kiraya veren apart sahiplerinin de normal daire fiyatının yarısına almış oldukları apart daireleri kira olarak da normal 3+1 dairelerin yaklaşık iki katı bir fiyat ile kiraya vererek apartlarını kendi kira geliri ile kısa sürede finanse...