28 / 04 / 2024

uşak kapatılan okul sayısı

uşak kapatılan okul sayısı

OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin İlk Kanun Hükmünde Kararname bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Uşak'ta 6 özel okul, 15 yurt, 10 dernek ve 1 sendika temsilciliği kapatıldı.

Çarşı Uşak esnafı tapu kaygısı yaşıyor!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çarşı Uşak Projesi'nin lansmanı yapılmıştı. Ancak esnaf ise son dönemde tartışılan yasa sebebiyle tapu kaygısı yaşıyor.

Uçak biletlerine zam geldi: İşte yeni fiyat listesi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan düzenleme ile uçak biletlerine zam yapıldı. İşte zamlı tarife...

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

Uşak'ta iki katlı bina çöktü!

Uşak İslice Mahallesi İslice Sokak'ta temel kazma çalışması sırasında hasar gördüğü için boşaltılan iki katlı bina çöktü...

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yenişehir'de yıkılan okul binalarının yeniden yapılması mecliste!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yeniden yapılması çalışmaları ve kapatılan öğretmenevi binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kapatılan veya faaliyeti sınırlandırılan iş yerleri kira ödeyecek mi?

işleri Bakanlığı’nın talimatıyla 200 binden fazla iş yerinin faaliyetlerine bir süreliğine ara verildiğini belirten Avukat Mehmet Aslan, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile kapatılan ve kira ödeme zorunluluğu olmayan iş yerlerine değindi.

Uşak-İzmir tren seferleri başlıyor!

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın kentler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü gerçekleştirildi.

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev inşa edilecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak adlandırılan Uşak Ulubey Kanyonu'na ters ev inşa edilecek. Bu sayede bölgeye daha fazla turist gelmesi amaçlanıyor.

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Uşak Ulu Cami'ye 4 milyon TL'lik restorasyon!

Uşak'ta 1400'lü yılların başında yapılan tarihi Ulu Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında baştan aşağı yenilendi.

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Uşak Bahadır Köyü'nde yapılan gölet TBMM'de!

Uşak'ın Banaz ilçesi Bahadır Köyü'ne yapılan sulama göleti meclis gündemine taşındı. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

uşak kapatılan okul sayısı Haberi

uşak kapatılan okul sayısı

OHAL kapsamında Uşak'ta 6 özel okul, 1 vakıf ve bu vakfa bağlı 15 yurt, 10 dernek ve 1 sendika temsilciliği kapatıldı. 


Kapatılan okullarının Özel Üftade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Üftade Anadolu Lisesi, Özel Üftade Fen Lisesi, Özel Üftade Ortaokulu, Özel Üftade İlkokulu ve Özel Uşak Seçkin Grup Temel Lisesi olduğu duyuruldu. 


Nil İlim ve Hizmet Vakfı ve vakfa bağlı 15 özel yurt, Çağlayan İşçiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Uşak Sanayici ve İşadamları Derneği, Uşak Eğitim Gönüllüleri Derneği, Genç Uşak Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Ulubey Eğitim Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Öğretmenler Yardımlaşma Derneği, Uşak Bahar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Uşak Hukukçular Derneği, Üniversite Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Bizim Yuva Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Aktif Eğitim...