08 / 05 / 2024

uşak orman yangını

uşak orman yangını

Rüzgarın etkisiyle ormana sıçrayan yangın, Uşak Orman İşletme Müdürlüğü, Uşak Belediyesi itfaiye ekipleri ve Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne ait yangın söndürme helikopterinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Uşak'ta orman yangını çıktı!

Uşak'ta Selvioğlu köyü sınırlarındaki ağaçlandırma sahasında başlayan yangında 10 hektar ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi.Uşak Valisi Seddar Yavuz resmi twitter hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı.

Uşak'taki orman yangınında 4 hektarlık alan zarar gördü!

Uşak'taki orman yangınında yaklaşık 4 hektar kızılçam ormanı zarar gördü, merkeze bağlı Mesudiye ve Bozkuş köyleri arasındaki ormanlık alanda çıkan yangına, 4 helikopterin desteğiyle müdahale edildiğini belirtildi...

Uşak'ın Banaz ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı!

Uşak Orman İşletme Müdürü Mehmet Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ayrancı köyü yakınlarındaki ormanlık alanda, henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktığını söyledi

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye'ye örnek oldu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaklaşık 450 Milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçen ve sanayiden konutsal ve ticari alana dönüşüm özelliği ile bir ilk olan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Türkiye’nin örnek projesi olduğunu açıkladı.

Uşak'taki dönüşüm projesinde sona gelindi!

Uşak Belediyesi 2016 yılında projelerin hayata geçmesi adına olumlu çalışmalar yaptı. Kentsel Dönüşüm Projesi'nde de sona yaklaşıldı ve Kent Park Projesi'nde somut gelişmeler yaşandı.

Uşak kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Uşak Belediyesi kentin değişimine etki edecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaştı. Proje kapsamında 430 bin metrekarede yaklaşık 450 milyon TL'lik yatırım gerçekleşmiş olacak.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi örnek oldu!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte yapımı devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Türkiye'de olduğu gibi yurt dışında da örnek gösterildiğini iletti.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi MIPIM Fuarı'na damgasını vurdu!

Ege’nin parlayan yıldızı Uşak’ta İZKA İnşaat tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı’na damgasını vurdu.

Kastamonu'da esrarengiz yangın!

Kastamonu'nun Küre ilçesine bağlı Topçu köyü Ustaoğlu Mahallesi mevkisinde akşam saatlerinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Dün gece aynı bölgede yine yangın çıkmıştı...

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi 2016'da tamamlanacak!

Uşak Belediyesi’nin TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü Kentsel Dönüşüm Projesi’nde her gün bir aşama daha geçiliyor. Silueti günden güne netleşen proje için bir açıklama yapıldı.

Uşak kentsel dönüşümde son durum ne?

Uşak Kentsel Dönüşümde Çaylı Taahhüt Uşak Belediyesi'nin TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü Kentsel Dönüşüm Projesi'nde her gün bir aşama daha geçiliyor.

Uşak kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Uşak Belediyesi’nin TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü Kentsel Dönüşüm Projesi’nde her gün bir aşama daha geçiliyor.

Uşak kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Uşak Belediyesi, TOKİ ile işbirliğinde yürüttüğü projede hergün bir aşama daha geçiyor. Yaklaşık 450 milyon TL maliyetle bitirilecek proje kapsamında bin 51 konut, 923 işyeri, 750 kişilik cami, 24 derslikli okul ve sağlık ocağı yapılacak.

Uşak kentsel dönüşümle 450 milyon TL kazanacak!

Başkan Cahan, 2016'da bitirilmesi planlanan çalışmalar kapsamında binaların hızla yükseldiğini söyledi. Uşak Belediyesi'nin 430 bin metrekare alan üzerinde uyguladığı "Kentsel Dönüşüm Projesi" her geçen gün ilerliyor.

Uşak ve Aydın'da toplu açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aydın ve Uşak’ta toplu açılış törenlerine katıldı. Erdoğan, açılış törenlerinde bu illere yapılan yatırımlardan detaylı bir şekilde bahsetti.

uşak orman yangını Haberi

uşak orman yangını


Uşak Merkeze bağlı Akdurak köyü yakınlarında çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Çamlıktepe mevkisindeki tarım arazisinde çıkan, rüzgarın etkisiyle ormana sıçrayan yangın, Uşak Orman İşletme Müdürlüğü, Uşak Belediyesi itfaiye ekipleri ve Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne ait yangın söndürme helikopterinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.


Ekipler, soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Yangında yaklaşık 3 hektarlık orman arazisi zarar...