21 / 07 / 2024

Uşak termal tesisi

Uşak termal tesisi

UŞAK Belediyesi Kayaağıl Termal Tesisleri bugünden itibaren yeniden hizmet vermeye başlıyor. Tesislerde soğuk su hattı termal havuzların yenilenmesi, alçı panlann PVC ile değiştilmesi gibi çalışmalar yapılarak sorunlar bitirildi.

TOKİ, Uşak'ta yer alan 98 bin metrekarelik 2 araziyi satıyor mu?

TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için Uşak ilinde inşa ettiği konutlarda “yeşil alan ve spor tesisi” olan alanı satıyor. İYİ Partili Savaş, konuya ilişkin açıklama yaptı ve Uşak Belediyesi'ne ve diğer yetkililere çağrıda bulundu. 

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Uşak termal tesis yatırımında marka olacak!

Ege Bölgesi’nde Afyonkarahisar, Denizli, Manisa ve Kütahya gibi termal sular açısından Türkiye’nin en zengin illerinin ortasında yer alan Uşak, komşularını geçmek için atağa kalktı. Uşak’ın şifalı suları, belediyenin tesislerinde hastalara umut oluyor

Uşak'ta 4 tesisin temeli atıldı!

Orman Bakanı Veysel Eroğlu sahurda geldiği Uşak’taki programında 4 tesisin temelini attı 2 tesisi hizmete açtı. Vatandaşlarla birlikte sahur yapan Eroğlu, 18 yeni proje sözü verdi

Uşak Kayaağıl termal aqua park ve markette sona doğru!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Suudiler ile TAV Cidde'de uçak bakım tesisi inşa edecek!

SAUDIA Aerospace Engineering Industries, TAV ile beraber 2.87 milyar riyallik (765.33 milyon dolar) uçak bakım ve onarım tesisi yapımı planlandığını duyurdu.

Uşak OSB'den arıtma için 2.5 milyonluk yatırım!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi ilave Havalandırma Havuzları Proje Tanıtım ve kapanış toplantısı UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım başkanlığında yapıldı.

Uşak OSB Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi hizmete girdi!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi İlave Havalandırma Havuzları Proje Tanıtım Ve Kapanış Toplantısı Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB)Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım başkanlığında yapıldı.

Uşak Kayaağıl Termal Merkezi ne zaman açılacak?

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Merkezi'nde 24 apartın inşaatının sona erdiğini ve çevre düzenlemelerinin ardından açılışı gerçekleştireceklerini söyledi.

Uşak yeni termal merkeze kavuşacak!

Uşak'ın Banaz ilçesinde atıl durumdaki Hamamboğazı Termal Turizm Alanının, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Banaz Belediyesi'ne tahsis edileceği açıklandı.

Kayaağıl termal tesisi yeniden hizmete açıldı!

UŞAK Belediyesi Kayaağıl Termal Tesisleri bugünden itibaren yeniden hizmet vermeye başlıyor. Tesislerde soğuk su hattı termal havuzların yenilenmesi, alçı panlann PVC ile değiştilmesi gibi çalışmalar yapılarak sorunlar bitirildi.

Uşak Ata Park Kule'deki planetaryuma büyük ilgi!

Uşak’ta Ata Park Kule üstünde hizmete açılan planetaryum, her gün binlerce vatandaşın ilgisini çekmeye devam ediyor. Kentin güzelliklerini gözlemlemek için kuleye giden vatandaşlar uzay ile ilgili görsel ve bilgiler için ise planetaryumdan faydalanıyor...

Çanakkale-Ankara uçak seferleri başladı!

Uzun bir aradan sonra Çanakkale-Ankara uçak seferleri bugün başladı. AnadoluJet tarafından yapılacak seferler pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri Ankara’dan saat 08.45, Çanakkale’den ise 10.30’da olacak...

Uşak termal tesisi Haberi

Uşak termal tesisi

Ayrıca mevcut kafeteryaya dışa bakan havuzların bulunduğu bölümde bir kafeterya daha eklendi. Yapılan turnike sistemi ile suiistimallerin de onüne geçilecek bir sistem oluşturuldu. Merkeze vatandaşların istekleri doğrultusunda masaj koltukları da alındı.


YENİ İŞLETME ANLAYIŞI İLE YENİLENDİ 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz Jeo termalde Uşak in hak ettiği bir merkeze kavuştu ğııuı belirtti. Tesisin eksikliklerinin bitirildiğini ve vatandaşların kullanımına anıldığım ka/deden korkmaz. "Belediyemizin ve halkımızın önem verdiği yerlerden bııısi olan kayaağri Jeotermal Merkezi nde göreve geldiğimizde bazı sıkıntıları vardı Tesisin soğıA su ihtiyacı taşıma yöntemi ile yapılryorckı Bcıuıı ile beraber jeotermal kaynağı varken ısınma komıı kazam ile sağlanıyordu Açılmasının uzeıinden biı yıl geçmemesine rağmen tavannda ve zemimini telafi edilemez sıkıntılar söz konusuydu. Biz bu dih ruma...