02 / 05 / 2024

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü cami inşaatı

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü cami inşaatı

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nde inşaatı devam eden caminin iskelesi çöktü, 5 işçi enkaz altında kaldı. İnşaatta çalışan 5 işçi, iskelenin enkazı altında mahsur kaldı.

Otobüs biletleri 500, uçak bileti fiyatları 1.650 lira taban fiyattan başlıyor! Şehirlerarası ulaşımda akaryakıt şoku!

Akaryakıt zamları, otobüsten uçağa ülke içi ulaşımı da etkiledi. Otobüs bileti fiyatları 500 liradan, uçak bileti fiyatları ise 1.650 lira taban fiyattan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Uçak biletiniz 1 TL! Acele eden 1 TL ile uçacak!

Uçmak isteyenler böyle bir fırsat kırk yılda bir gelir. Uçak bileti 1 TL! İşte detaylar!

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

299 liraya uçak bileti! İşte kampanya koşulları

AnadoluJet, 9 ve 10 Ağustos tarihlerinde sınırlı sayıdaki yurt içi uçak biletini 299 liradan başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıkarıyor. Kampanyadan yararlanmak için gereken tek şart ise bileti 1 Aralık 2022 ile 15 Ocak 2023 tarihleri arasına biletlemek.

Uşak Merkez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Uşak 2. İcra Dairesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Muharremşah Mahallesi, 179 ada 2 parselde yer alan fabrikayı 11 milyon 96 bin 984 TL'ye satıyor...

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Uşak 729 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

TOKİ Uşak 352 konut ihalesi yarın!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a 352 konut ve 4 dükkan!

Uşak Karahallı 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs tarihinde yapılacak.

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü cami inşaatı Haberi

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü cami inşaatı

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nde inşaatı devam eden caminin iskelesi çöktü, 5 işçi enkaz altında kaldı. Üniversitenin yerleşkesinde yapımı süren caminin içine kurulan iskele, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. İnşaatta çalışan 5 işçi, iskelenin enkazı altında mahsur kaldı. AFAD ve itfaiye ekiplerince kurtarma çalışması başlatıldı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.


Yeni Şafak




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Uşak Üniversitesi yerleşkesinde yapımı süren camii inşaatında, kubbenin içindeki inşaat kalıpları iskeleyle birlikte çökünce ilk belirlemelere göre 5 işçi yaralandı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Bir işçi ise iskelenin çöktüğü o anlarda 20 metre yükseklikte, caminin kubbe kısmındaki profillere elleri ve ayaklarıyla tutunarak düşmekten kurtuldu. Burada mahsur kalan işçinin kurtarılması için ekiplerin başlattığı çalışma sürüyor.


Olay, bugün saat 09.00...