16 / 05 / 2024

uşak valisi mehmet ufuk erdem

uşak valisi mehmet ufuk erdem

Uşak Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından yaptırılan gençlik merkezi, Vali Mehmet Ufuk Erdem tarafından açıldı. Erden, gençlerin eğitimi ve gelişmesinde devletin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarına da rol düştüğünü söyledi...

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Ergün Turan, Uşak Tabakhane dönüşüm projesini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Uşak Tabakhane Bölgesi'nde gerçekleştirilen dönüşüm projesini inceledi.

Uşak TOKİ projesi Türkiye'ye örnek olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 450 milyon TL bedelli Uşak TOKİ’nin bölge ve Türkiye’ye örnek olacak bir proje olduğu açıkladı.

Uşak'ta 2016'da 5 bin 492 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Manisa Bölge Müdürü Mehmet Akyol yaptığı açıklamada, "Uşak'ta 5 bin 492 konutun satış sonucu el değiştirdiğini" ifade etti.

Uşak Mehmet Akif Ersoy Camii'nin temeli atıldı!

UŞAK Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte ibadethaneler ve eğitim kurumlarına belediye olarak verilen desteğin kesintisiz sürdüğünü söyledi.Mehmet Akif Ersoy mahallesi ve Akse köyü halkının en büyük ihtiyaçlarından Mehmet Akif Ersoy Camii için temel atma töreni yapıldı.

Uşak'ın Stat Battı Çıktı Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Uşak Belediyesi, kısa süre önce hizmete açtığı "15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı"nın ardından "Stat Battı Çıktı Projesi" için de ilk adımı attı.

Uşak'ta FETÖ ile bağlantılı 19 yurt ve 5 özel okul kapatıldı!

Uşak Valisi Ahmet Okur, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı il genelinde yürütülen soruşturmada kapsamında 1 vakıf, 19 yurt, 5 özel okul, 4 dershanenin kapatıldığını belirtti.

Uşak Mehmet Akif Ersoy mahallesine neşter!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Belediyemiz, 2015 yılı altyapı programı kapsamında Mehmet Akif Ersoy, Aybey ve Dikilitaş mahalleleri gibi kanalizasyon arızalarının sık olduğu bölgelerde yeni hat döşenmesine başladı" dedi

Uşak Taşyaran Vadisi turizme kazandırılıyor!

Uşak Valisi Sedar Yavuz, Taşyaran Vadisi'nin tanıtımı için bir dizi proje hazırladıklarını söyledi. Yavuz, bölgenin turizme kazandırılması için çaba harcayacaklarını belirtti.

Uşak Taşyaran Vadisi turizme kazandırılacak!

Uşak Valisi Seddar Yavuz, Taşyaran Vadisi'nin tanıtımı için bir dizi proje hazırladıklarını söyledi. Vali Yavuz, vadide incelemelerde bulunduktan sonra gazetecilere açıklama yaptı.

Uşak'ta yol düzenleme çalışmaları başladı!

Uşak Valisi Seddar Yavuz, il genelinde bu yıl toplam 258 kilometre köy yolunun asfaltlanacağını, 800 bin metrekare kilitli beton parke taşı döşemesi yapılacağını söyledi.

Mehmet Ergün Turan: Uşak’ın vizyonunu değiştireceğiz!

UŞAK’ta yapımı süren Kentsel Dönüşüm Projesi şantiyesini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Kentsel Dönüşüm’de Türkiye’nin örnek projesini beklenilenden önce bitirerek Uşak’ın vizyonunu değiştireceğiz" dedi.

YÖK Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulmasını onayladı!

Ege Bölgesi'nde tıp fakültesi olmayan tek il olan Uşak, fakültesine kavuşuyor. Yüksek Öğretim Kurulu, Uşak'a Tıp Fakültesi kurulması kararını onayladı. Uşak Milletvekili Mehmet Altay, fakültenin yakın zamanda açılacağını müjdeledi.

uşak valisi mehmet ufuk erdem Haberi

uşak valisi mehmet ufuk erdem


Uşak Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından yaptırılan gençlik merkezi, Vali Mehmet Ufuk Erdem tarafından açıldı. Erden, açılışta yaptığı konuşmada gençlerin eğitimi ve gelişmesinde devletin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarına da rol düştüğünü söyledi. 


Cumhuriyet Mahallesi, 5. Pınar Sokak’taki merkezin açılışınaİl Emniyet Müdür Ogün Toprak, İl Müftüsü Fuat Altındaş, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Yıldırım, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve işadamları katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ünal Özkaçar, “Derneğimiz, gençlerimizin dürüst, ahlâklı, vatanına ve milletine faydalı yetişmesi için çaba sarf etmektedir. Bu amaçla bugün burada gençlik merkezini hizmete açmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu merkezimizde gençlerimize hiçbir ücret almadan, tamamen gönüllük esasına dayanarak eğitim verilecektir. Ayrıca merkezimize gelen gençlere, boş zamanlarında beceri ve bilgilerini geliştirici etkinlikler ve...