03 / 05 / 2024

uşakta motel

uşakta motel

Uşak'ta 5 milyon 216 bin 699 TL'ye turizm konaklama tesis alanı yapımı ve işletmeciliği ihalesi gerçekleşecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğalgaz merkezi açıklaması: Talimatı verdik! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan dönüşü uçakta gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Türkiye'de doğalgaz merkezi" önerisi konusunda değerlendirmelerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Alaattin Aktaş ve Şenol Babuşçu’dan flaş dolar açıklaması! Bizi bir felaket bekliyor

İlk olarak Dünya yazarı Alaattin Aktaş’ın Kur Korumalı Mevduat Sistemi ile bağlantılı olarak dolarda patlama yaşanacak uyarısından sonra, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu’dan da aynı uyarı geldi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlara elektrik faturası müjdesi! 1 Mart itibariyle...

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden Senegal'e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçakta gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalar yaptı.

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Uşak'ta 19.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkuller!

​​​​​​​Uşak 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Uşak ili, Merkez ilçesi, Emirfakı Köyü, Aktaş Köyü ve Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan üç gayrimenkulleri toplam 19 milyon 664 bin 91 TL'ye icradan satıyor...

Kerimcan’ın siteden atılması olacak iş değil!

Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Kerimcan'ın siteden atılmasını köşesine taşıdı. Semercioğlu, "Oturduğu sitede uçakta olduğu gibi orasını burasını açıp göstermiyorsa, evinde verdiği partilerle komşularını rahatsız etmiyorsa... Kim ne karışabilir Kerimcan’a.." diyor...

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran ilk kez konuştu!

İran’da düşen uçakta kızı Mina Başaran’ın da aralarında olduğu 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra uçağın sahibi Hüseyin Başaran ilk defa konuştu.

Yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski vefat etti!

New York’un Long Island bölgesinde Cumartesi öğleden sonra saatlerinde özel uçak düştü. Uçakta yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski, pilot ve 2 kişi yaşamını yitirdi..

Mina Başaran'ın düğünü için harcanan paralar iade edildi!

Başaran Holding'e ait özel iş jet 11 Mart'ta İran'da düştü. Uçakta Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettabat yaşamını yitirdi. 

Mina Başaran'ın cenazesi Türkiye'ye getirildi!

Başaran Holding'e ait özel uçakta hayatını kaybeden 10 kişinin cenazesi bugün İstanbul'a geldi...

Mina Başaran'ın sosyal medya hesapları kapatıldı!

Dün düşen uçakta bulunan ve hayatını kaybeden Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın sosyal medya hesapları kapatıldı.

Mina Başaran kimdir?

Mina Başaran, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düşen Başaran Holding'e ait uçakta hayatını kaybetti. Peki, Mina Başaran kimdir?

uşakta motel Haberi

uşakta motel

Uşak Merkez, Dikilitaş Mahallesinde 12 bin 131 metrekare alana sahip Turizm konaklama tesis alanı yapımı ve işletmeciliği ihalesi Uşak Belediye Başkanlığı tarafından kapalı teklif usulüyle yapılacak.


Toplam değeri 5 milyon 216 bin 699 TL olan ihale için, 4 Ocak 2013 tarihi mesai bitimine kadar Uşak Belediyesi Mali Hizmetler Müdülüğüne başvuru yapmaları gerekiyor.


Detaylı bilgi için