03 / 05 / 2024

uşakta otel

uşakta otel

Uşak'ta 5 milyon 216 bin 699 TL'ye turizm konaklama tesis alanı yapımı ve işletmeciliği ihalesi gerçekleşecek...

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğalgaz merkezi açıklaması: Talimatı verdik! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan dönüşü uçakta gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Türkiye'de doğalgaz merkezi" önerisi konusunda değerlendirmelerde bulundu. İşte ayrıntılar...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Alaattin Aktaş ve Şenol Babuşçu’dan flaş dolar açıklaması! Bizi bir felaket bekliyor

İlk olarak Dünya yazarı Alaattin Aktaş’ın Kur Korumalı Mevduat Sistemi ile bağlantılı olarak dolarda patlama yaşanacak uyarısından sonra, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu’dan da aynı uyarı geldi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlara elektrik faturası müjdesi! 1 Mart itibariyle...

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden Senegal'e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçakta gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalar yaptı.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Putin'in Sarayı denilen Gelencik'teki tesisin otel olduğu öğrenildi!

Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın 'Putin'in Sarayı' olduğunu ileri sürdüğü ve henüz inşaat halindeki tesisin otel olduğu öğrenildi. 

Marmaris'te riskli yapı olduğu belirlenen apart otel yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli yapı olduğu belirlenen apart otel iş makinalarıyla yıkıldı...

Marmaris'te depreme dayanıksız otel için yıkım kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu belirlenen otel binası için yıkım çalışmaları başladı. 24 odası bulanan apart otelde boşaltma işlemleri başladı.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Çin'de koronavirüslü hastaların bulunduğu otel çöktü!

Çin’in Çüencou kentinde yeni tip koronovirüs hastalarının karantinada bulunduğu otel çöktü. Enkazdan 28 kişi kurtarıldı...

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Kerimcan’ın siteden atılması olacak iş değil!

Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Kerimcan'ın siteden atılmasını köşesine taşıdı. Semercioğlu, "Oturduğu sitede uçakta olduğu gibi orasını burasını açıp göstermiyorsa, evinde verdiği partilerle komşularını rahatsız etmiyorsa... Kim ne karışabilir Kerimcan’a.." diyor...

uşakta otel Haberi

uşakta otel

Uşak Merkez, Dikilitaş Mahallesinde 12 bin 131 metrekare alana sahip Turizm konaklama tesis alanı yapımı ve işletmeciliği ihalesi Uşak Belediye Başkanlığı tarafından kapalı teklif usulüyle yapılacak.


Toplam değeri 5 milyon 216 bin 699 TL olan ihale için, 4 Ocak 2013 tarihi mesai bitimine kadar Uşak Belediyesi Mali Hizmetler Müdülüğüne başvuru yapmaları gerekiyor.


Detaylı bilgi için