22 / 05 / 2024

Uşakta yangın çıktı

Uşakta yangın çıktı

Uşak'ta yangın çıktı. Buğdaylı köyünde çıkan yangında iki ev ve bir bakkal kullanılamaz hale geldi.Kısa sürede büyüyen alevler, bakkalın üstünde bulan Mesut Han'a ait eve ve yanındaki amcası Hüseyin Han'ın evine sıçradı.

Novodeviçi Manastırı'nda yangın çıktı!

Türk edebiyatının büyük şairi Nazım Hikmet'in mezarının da bulunduğu Novodeviçi Mezarlığı'nın bitişiğindeki manastırın çan kulesinde yangın çıktı..

Novodevichy manastırında yangın çıktı!

Rudya'da UNESCO'nun Dünya Mirası listesinde bulunan Kremlin Sarayı yakınlarındaki Novodevichy manastırında yangın çıktı. Nazım Hikmet 1963 yılında manastırın da bulunduğu Novodeviçye mezarlığında toprağa verilmişti.

ABD'de Türk diplomatların oturduğu sitede yangın çıktı!

ABD'nin New Jersey eyaletindeki Edgewater'da Türk diplomatların da oturduğu sitede çıkan yangın hasara neden oldu. Yerel saatle 16.30 (TSİ 23.30) civarında başlayan yangına çok sayıda itfaiye aracıyla müdahale edildi.

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe Köseköy Fatih Mahallesi Arpaçay Sokak adresinde bulunan bir binanın 2’nci katında çıkan yangın korkuttu. Edinilen bilgilere göre Fatih Kayalı isimli vatandaşın oturduğu ettiği evde bacadan düşen köz nedeniyle yangın çıktı.

Sakarya'da yangın çıktı!

Sakarya Hendek'te tavuk çiftliğinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Kısa süre içinde tüm çiftliği saran alevlere olay yerine gelen itfaiye müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucu alevler sönerken, çiftlik küle döndü.

Paris’te kamu radyoları binasında yangın çıktı!

Fransa’nın başkenti Paris’te kamu radyolarının bulunduğu binada yangın çıktı. Yangın dolayısıyla bina tamamen boşaltılırken, radyo yayınlarına geçici süreyle ara verildi. Yangın nedeniyle yaralanma ve can kaybını bulunmadığı öğrenildi.

Zonguldak'ta ahşap evde yangın çıktı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Hüseyinli köyünde önceki akşam 70 yaşındaki Sait Aktaş'ın yaşadığı iki katlı ahşap evde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü ve tüm evi sardı...

Karaman'da 3 katlı binada yangın çıktı!

Karaman'da 3 katlı binada yangın çıktı. Karaman'da bir evde çıkan yangında, anne ve 3 çocuğu hayatını kaybetti, dumandan etkilenen baba tedavi altına alındı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı...

Karaman'da bir evde yangın çıktı!

Karaman'da bir evde yangın çıktı. Karaman'da bir evde çıkan yangında, anne ve 3 çocuğu hayatını kaybetti, dumandan etkilenen baba tedavi altına alındı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yalova'da orman yangını çıktı!

Fıstıklı ile Hayriye mahalleleri arasındaki ormanlık arazide henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Armutlu ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için amfibik uçak ve helikopter destekli çalışma başlatıldı.

İzmir'de makilik alanda yangın çıktı!

Foça'daki askeri birliğin üzerindeki çoğunluğu otluk ve makiliklerin oluşturduğu alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.Yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 2 uçak, 4 helikopter ve yer ekiplerinin müdahale ettiği bildirildi...

İzmir'de otluk alanda yangın çıktı!

Bozavlu mevkisinde başlayan ve çoğunluğu otluk, bazı bölümlerinde ise zeytin ve çam ağaçlarının bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor

Milas'ta orman yangını çıktı!

Alınan bilgiye göre, Bodrum-Milas karayolu Kuyucak mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına 4 uçak, 3 helikopter, 7 arazöz ve 60'a yakın orman işçisi ile müdahale edildi.

Uşakta yangın çıktı Haberi

Uşakta yangın çıktı

Uşak'ın Karahallı ilçesine bağlı Buğdaylı köyünde çıkan yangında, iki ev ve bir bakkal kullanılamaz hale geldi.



Alınan bilgiye göre, Mesut Han'a ait bakkalda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bakkalın üstünde bulan Mesut Han'a ait eve ve yanındaki amcası Hüseyin Han'ın evine sıçradı.


Köye gelen itfaiye ekiplerince söndürülen yangında, bakkal dükkanı ve evler kullanılamaz hale...