09 / 05 / 2024

uşakta yangın

uşakta yangın

Uşak'ta yangın çıktı. Buğdaylı köyünde çıkan yangında iki ev ve bir bakkal kullanılamaz hale geldi.Kısa sürede büyüyen alevler, bakkalın üstünde bulan Mesut Han'a ait eve ve yanındaki amcası Hüseyin Han'ın evine sıçradı.

Uşak'taki orman yangınında 4 hektarlık alan zarar gördü!

Uşak'taki orman yangınında yaklaşık 4 hektar kızılçam ormanı zarar gördü, merkeze bağlı Mesudiye ve Bozkuş köyleri arasındaki ormanlık alanda çıkan yangına, 4 helikopterin desteğiyle müdahale edildiğini belirtildi...

Uşak'ın Banaz ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı!

Uşak Orman İşletme Müdürü Mehmet Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ayrancı köyü yakınlarındaki ormanlık alanda, henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktığını söyledi

Şişli'nin göbeğinde tahliye yangını: Evden çıkarılmak istenen 3 kişi apartmanı ateşe verdi!

Ev sahibi ve kiracı kavgası boyut atladı.  Şişli'de izinsiz oturduğu ileri sürülen evin tahliyesine tepki göstererek yangın çıkaran 3 kişi, gözaltına alındı. 

Dolarda yangın yeri! Dolar resmen uçuşa geçti! Dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar/TL 23 Ağustos 2022

Fed'in beklenenden daha şahin kararlar alacağına yönelik beklentiler ve Avrupa'da artan enerji krizi korkusu Euro/dolar'ın gerilemesine yol açarken dolar resmen uçuşa geçti. Dolar bugün yangın yeri gibi. Peki dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar kuru 23 Ağustos 2022...

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Vaniköy Camii yangını için bilirkişi raporu hazırlandı! 

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar’da bulunan  tarihi Vaniköy Camii’nde yangın meydana gelmiş, cami büyük hasar görmüştü. Yangına yönelik hazırlanan bilirkişi raporuna göre, gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle caminin ait olduğu vakıf yönetimi kusurlu bulundu.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Kastamonu'da esrarengiz yangın!

Kastamonu'nun Küre ilçesine bağlı Topçu köyü Ustaoğlu Mahallesi mevkisinde akşam saatlerinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Dün gece aynı bölgede yine yangın çıkmıştı...

Novodeviçi Manastırı'nda yangın çıktı!

Türk edebiyatının büyük şairi Nazım Hikmet'in mezarının da bulunduğu Novodeviçi Mezarlığı'nın bitişiğindeki manastırın çan kulesinde yangın çıktı..

Novodevichy manastırında yangın çıktı!

Rudya'da UNESCO'nun Dünya Mirası listesinde bulunan Kremlin Sarayı yakınlarındaki Novodevichy manastırında yangın çıktı. Nazım Hikmet 1963 yılında manastırın da bulunduğu Novodeviçye mezarlığında toprağa verilmişti.

Bursa'da fabrika yangını!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, eldiven fabrikasında çıkan ve Suriyeli bir ailenin oturduğu eve sıçrayan yangın hasara neden oldu. Çatısı çöken fabrika ve ev kullanılamaz hale geldi.

İstanbul Üniversitesi'nde yangın!

İstanbul Üniversitesi'nde idari mali işler ve strateji daire arşivlerinin olduğu binada nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Dubai'de gökdelen yangını! Torch Tower'ı alevler sardı!

Dubai Marina'daki gökdelenlerden Torch Tower'da (Meşale Kule) yerel saatle 02:00'de büyük bir yangın çıktı. Alevler binayı hızla sararken, içeride kaç kişi olduğu henüz bilinmiyor.

Bilecik'te ev yangını!

Ertuğrulgazi Mahallesi Hakalmaz Sokak'ta, Acar ailesinin oturduğu tek katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. İşte olayın ayrıntıları...

Çanakkale'de ev yangını: 1 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, bir evde çıkan yangında yatalak hasta olduğu öğrenilen Hüseyin Tezel (86) yoğun dumandan zehirlenerek yaşamını kaybetti. Yangının çıkış sebebi itfaiye ekiplerince araştırılıyor.

uşakta yangın Haberi

uşakta yangın

Uşak'ın Karahallı ilçesine bağlı Buğdaylı köyünde çıkan yangında, iki ev ve bir bakkal kullanılamaz hale geldi.



Alınan bilgiye göre, Mesut Han'a ait bakkalda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bakkalın üstünde bulan Mesut Han'a ait eve ve yanındaki amcası Hüseyin Han'ın evine sıçradı.


Köye gelen itfaiye ekiplerince söndürülen yangında, bakkal dükkanı ve evler kullanılamaz hale...