06 / 05 / 2024

Üsküdar-Dudullu Metrosu

Üsküdar-Dudullu Metrosu

Oryataş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı, bu yıl içerisinde hayata geçecek olan Üsküdar - Dudullu metro projesinin de Ümraniye’nin daha hızlı büyümesini sağlayacağını açıkladı.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin sürücüsüz metrosu olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın 2. etabını bugün açacak

Üsküdar-Çekmeköy metrosu yarın açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,  Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabı 21 Ekim Pazar günü açılacağını duyurdu.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu 21 Ekim'de açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabının 21 Ekim Pazar günü açılacağını müjdeledi.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu bu ay sonu açılmış olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, "Üsküdar-Çekmeköy metrosunun ikinci etabı en geç bu ay sonu açılmış olacak" dedi...

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın test seferleri sürüyor!

Ağustos ayında hizmete alınması planlanan Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın ikinci etabının test seferleri sürüyor..

Üsküdar-Ümraniye Metrosu uzatılacak!

Üsküdar-Ümraniye Metrosu açılışında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı'nı ileride Sabiha Gökçen Havalimanı'na kadar uzatmayı planladıklarını açıkladı.

Üsküdar-Ümraniye Metrosu açıldı!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu olan Üsküdar-Ümraniye Metrosu açıldı. Metro hattı 16 istasyondan oluşacak..

Üsküdar-Ümraniye Metrosu konut talebini artırdı!

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe bölgelerinden geçen yeni metro hattı ile özellikle ofis fonksiyonlarının yoğun olduğu Altunizade ve Ümraniye bölgesindeki konut talebi artırıyor. 

Üsküdar-Ümraniye Metrosu konut fiyatlarını ne kadar artırdı?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattı üzerinde bulunan 16 istasyonun çevresindeki gayrimenkul fiyatları ne kadar arttı?

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu 1 ay içinde açılacak!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu hakkında açıklama yaptı. Metronun en geç 1 ay içinde açılacağını ifade eden Uysal, "Vatandaşlarımız bu kadar sabrettiler en geç bir ay içerisinde açacağımızın sözünü veriyoruz" dedi. 

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İstanbul Anadolu yakasındaki ikinci metro projesi olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'yla ilgili açıklama yapan İBB Beyaz Masa, hattın test sürüşlerinin başarılı bir şekilde tamamlanmasına takiben ilk olarak Üsküdar-Yamanevler arası bölümün hizmete açılacağını belirtti.

Üsküdar-Dudullu Metrosu Haberi

Üsküdar-Dudullu Metrosu
1960’lı yıllardan sonra sanayi cepheli yaklaşık 80 dönümlük Ümraniye’de 1960’lı yıllardan sonra sanayi 1 bölgesi olarak hizmet veren Ümraniye, son 10 yıldır yaşadığı dönüşümle uluslararası şirketlerin genel müdürlüklerine ev sahipliği yapıyor. Bankalar, bilişim ve teknoloji şirketleri, ilaç, medikal, sigortacılık gibi çok sayıda şirketin yer aldığı bölge, köprülere yakınlığı ve bağlantı yollarının kesişme noktasında bulunması ile ulaşım açısından büyük avantaj sağlıyor. Oryataş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı, bu yıl içerisinde hayata geçecek olan Üsküdar - Dudullu metro projesinin de Ümraniye’nin daha hızlı büyümesini sağlayacağını dile getirdi. Eğitim ve Araştırma hastanesinin son yıllarda büyümesi ve aynı zamanda bölgeye çok sayıda özel okul ve üniversitenin gelmesinin de Ümraniye’ye değer kattığım belirten Mehmet Buğdaya, “Yakın zamanda hayata geçirilmesi planlanan İstanbul Finans Merkezi ile...