05 / 05 / 2024

üsküdar hayrettin çavuş kamulaştırma

üsküdar hayrettin çavuş kamulaştırma

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Hayrettin Çavuş Mahallesi'nde bulunan bazı alanlarda acele kamulaştırma kararı aldı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Üsküdar Hayrettin Çavuş Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Hayrettin Çavuş Mahallesi, 254 ada, 34 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Üsküdar'daki 9 dev proje açıldı!

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri hizmete açtı...

Üsküdar'da acele kamulaştırma kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Hayrettin Çavuş Mahallesi'nde bulunan bazı alanlarda acele kamulaştırma kararı aldı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Üsküdar Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı ihalesi 8 Eylül'de!

Üsküdar Belediyesi ''Çavuşdere Dönüşüm ve Gelişim ile Belediye Hizmet Binası'' projesi kapsamında Üsküdar Belediyesi yeni binası inşaatı satışa çıkarıldı. İhalesi 8 Eylül Perşembe günü yapılacak taşınmazın bedeli 310 milyon TL olarak belirlendi.

Üsküdar Belediye Hizmet Binası’nın kaba inşaatı tamamlandı!

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz ve birim müdürleri, kaba inşaatı tamamlanan Üsküdar Çavuşdere Kongre Merkezi ve Belediye Hizmet Binası’ndaki son durumu yerinde görmek için inşaat alanını gezdi...

Üsküdar Belediyesi Çavuşdere hizmet binası 2015'te bitecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, inşaatı devam eden Üsküdar Çavuşdere Kongre Merkezi ve Belediye Hizmet Binası’ndaki son durumu yerinde görmek için inşaat alanını gezdi ve inşaat çalışanlarından detaylı bilgiler aldı.

Üsküdar Meydanı trafiğe kapatılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Çavuşderesi ıslah çalışmaları nedeniyle bu akşam 22:00 itibariyle Üsküdar Meydanı'nın bir kısmının trafiğe kapatılacağını duyurdu. Üsküdar Meydanı'nda ulaşım alternatif yol ve koridordan sağlanacak.

Üsküdar Meydanı dereleri ıslah ediliyor, altyapısı değişiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üsküdar / Çavuşderesi ve Bülbülderesi ıslah çalışmalarını başlatıyor. Çalışmayla aşırı yağışlarda ortaya çıkan olumsuzlukların önüne geçilmesi amaçlanıyor. Dere ıslah çalışmaları öncelikle Çavuşderesi’nde yapılacak.

Bu görüntü İBB'yi harekete geçirdi! Üsküdar Meydanı'nın altyapısı değişiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Çavuşderesi ve Bülbülderesi ıslah çalışmalarını başlatıyor. Çalışmayla aşırı yağışlarda ortaya çıkan olumsuzlukların önüne geçilmesi amaçlanıyor. Dere ıslah çalışmaları öncelikle Çavuşderesi’nde yapılacak.

1945 yılında Üsküdar'da 623 metrekare arsa 1.870 liraya satılacakmış!

1945 yılında Üsküdar Hayrettin Çavuş Mahallesi'nde bulunan 623 metrekare arsa Kadıköy Vakıflar Müdürlüğü tarafından satılacakmış. 1945 yılında yaklaşık 49 altın parasına, bin 870 liraya arsa almak mümkünmüş.

Üsküdar'da istinat duvarı çöktü!

Üsküdar Çavuşdere Caddesi'nde inşaat halindeki belediye ait sosyal tesislerin istinat duvarı çöktü. Olay yerine AKUT, itfaiye, doğalgaz, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göçük altında kimsenin olmadığı öğrenildi.

Üsküdar'da 1 milyon 180 bin TL'ye icradan satılık 11 adet dükkan!

Üsküdar Bulgurlu'da arsa paylı 11 bodrum kat ve dükkan toplam 1 milyon 180 bin liraya satılıyor...

Üsküdar'da Bilim Merkezi ve Gözlem Evi kurulacak!

Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, hafriyat çalışmalarına başlanan ve bu yıl içinde temeli atılması planlanan Ünalan Bilim Merkezi ve Gözlem Evi'nin 2013-2014 eğitim döneminde hizmete girmesi planlanıyor

üsküdar hayrettin çavuş kamulaştırma Haberi

üsküdar hayrettin çavuş kamulaştırma

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Hayrettin Çavuş Mahallesi'nde bulunan bazı alanlarda acele kamulaştırma kararı aldı. 


İstanbul İli, Üsküdar ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.




Karar için