08 / 07 / 2024

üsküdar iett 14 yeni hat hangileri

üsküdar iett 14 yeni hat hangileri

Üsküdar Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve istekler doğrultusunda İETT ile ortak bir çalışma başlattı. Bu doğrultuda ulaşım sorunlarına çare olabilmek için ilçeye 14 yeni hat ve 9 hatta araç takviyesi gerçekleştirildi.

İGDAŞ, Üsküdar'da arsa satıyor! Ticaret ve konut imarlı arsanın fiyatı 1.3 milyar TL!

İstanbul Üsküdar'da yer alan 14 bin 258 metrekarelik dev arsa 1.3 milyar TL'ye satılıyor. İGDAŞ, ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi 2 adet arsa satıyor: 14.4 milyon TL'ye!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Kadıköy ve Tuzla'da yer alan 2 adet arsayı 14 milyon 389 bin 200 TL toplam bedelle satışa çıkardı.

Üsküdar Belediye Başkanlığı'ndan 148 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çekmeköy ilçesinin Ömerli mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 14 milyon 817 bin 920 TL olarak belirlendi. 

Üsküdar'da yurt binası inşaat işi 4,6 milyon TL'ye!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Selamali Mahallesi'nde arsa vasıflı taşınmazların üzerine Yurt Binası İnşaatı yapılacak. Yurt binasının kira ve işletme ihalesi İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından 14 Kasım'da yapılacak. 

Üsküdar'da bina yıkım ihalesi 20 Haziran'da!

Üsküdar Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kapsamında ilçede bina yıkım işi ihalesi yapılacak. İhale 20 Haziran 2017 tarihinde saat 14:00'da gerçekleştirilecek.

Adil Öksüz'ün Üsküdar'daki evi metruk halde!

Clinton’ın kampanyasına 5 bin dolar bağış yapan FETÖ’nün “Hava Kuvvetleri imamı” Adil Öksüz’ün, şirket kuruluşu için verdiği Üsküdar’daki adresteki ev hayalet evden farksız çıktı. 14 dairenin bulunduğu 7 katlı bina, adeta terkedilmiş durumda.

Üsküdar'daki eski İETT garajı kültür merkezine dönüştürüldü!

Eskiden İETT Garajı ve tramvay hangarı olarak kullanılan yapıyı restore ederek yeni bir soluk getiren Üsküdar Belediyesi, Nevmekan ismindeki yeni merkezin açılışını törenle gerçekleştirdi.

TOKİ İstanbul Üsküdar 173 konut ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Üsküdar ilçesi 173 adet konut ve 8 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

Emlak Konut Üsküdar Hava Subayları Lojmanları ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO, İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında Üsküdar'da Hava Subayları Lojmanları'nı satışa çıkardı. İhale yarın saat 14:30'da yapılacak...

TOKİ Üsküdar'da 173 adet konut yaptıracak!

İstanbul Üsküdar 173 adet konut ve 8 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 15 Ekim 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Üsküdar'da icradan 14 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi'nde bulunan binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam bedeli 14 milyon 585 bin 38 TL olarak belirlendi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm 2 ay içinde başlayacak!

Üsküdar Belediyesi, Boğaz bölgesindeki 14 mahalleyi kapsayan yaklaşık 45 dönüm alanda kentsel dönüşüm başlatacak. Bölgede gelecek 2 ay içinde dönüşümün temelinin atılacağı ve TOKİ'yle anlaştıkları belirtildi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Üsküdar'da, 14 mahalleyi kapsayan yaklaşık 45 dönüm alanda kentsel dönüşüm başlıyor. Üsküdar Belediyesi, Boğaz bölgesindeki 14 mahalleyi kapsayan yaklaşık 45 dönüm alanda kentsel dönüşüm başlatacak.

üsküdar iett 14 yeni hat hangileri Haberi

üsküdar iett 14 yeni hat hangileri

Üsküdar Belediyesi Trafik Komisyonu ile İETT Ortak çalışmasıyla 9 hatta araç ilavesi gerçekleştirildi. 


15 Eylül'den sonra 9 otobüs hattına ise araç takviyesi yapıldı. Ayrıca, 9 açık durak  kapalı hale getirildi. İlçedeki durak sayısı ise 547'den 572'ye yükseldi.


Üsküdar'a 14 yeni hat!


Yapılan çalışmalar sonrası Üsküdar'a kazandırılan yeni hatlar şunlar :


11F Ferah Mahallesi-Üsküdar, 14 FD Küplüce-Ferah- Üsküdar Devlet Hastanesi, 14 YE Yavuztürk-İmes-Sarıgazi, 7 Rasathane-Ümraniye Devlet Hastanesi, 11 EK Esatpaşa-Cumhuriyet Mahallesi-Karlıdere Caddesi-Üsküdar, 1 Kazdal Caddesi-Üsküdar, 14 R Tufan Mahallesi-Kadıköy, 12 H M.Akif Ersoy Mahallesi, NATO yolu üzerinden Çengelköy/Kadıköy, 15 SK Sultanmurat-Kadıköy, 11 ES Esenevler-Üsküdar, E 18 Altunizade-Ümraniye-Sabiha Gökçen Havalimanı, 11 N Esenevler-Üsküdar, 9 Adem Yavuz Mahallesi-Üsküdar, 13 TD Ümraniye-Tepe Üstü-Üsküdar.


9 Hatta araç takviyesi!


Ulaşım yoğunluğu yaşanan 9 hatta ise çeşitli sayıda araç takviyesi yapıldı. Bu...