12 / 05 / 2024

üsküdar murat reisde satılık ev

üsküdar murat reisde satılık ev

Kadıköy Vakıflar Müdürlüğü'nün 1943 yılında verdiği ilanda Üsküdar Çinili Hamam Sokak'ta bulunan ahşap bir ev 381 liraya satılacakmış. O yıl eve biçilen değer 12 tane altın parasıymış.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Üsküdar Sultan Murat Mahallesi'nin sakinlerinden tapu tepkisi!

Üsküdar Bahçelievler Sultan Murat’ta orman vasfı iptal edilen 1038 ada 102 parselde tapu almak içih hak kazanan 750 hak sahibi bulunuyor. Ancak, Hazine tarafından, harcını yatıran, bütün belgelerini temin eden bu hak sahiplerine tapularının verilmediği ileri sürüldü. 

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'ndeki tapu sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

Üsküdar-Beykoz Metro Hattı'na ilk kazma iki yıl içinde vurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Üsküdar-Tokatköy Metro Hattının durak ve güzergâh tablosunu Beykozlular'a anlattı.

Genç Kahramanlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Genç Kahramanlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Talip Kahraman Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL sermaye ile 17 Şubat'ta Üsküdar, Murat Reis Mahallesi'nde açıldı.

Üsküdar su kesintisi 3 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar ilçesinin Murat Reis mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 15:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Mar Say Mobilya İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Mar Say Mobilya İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Yılmaz Akyüz Şube Müdürlüğü'nde 700 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da Üsküdar, Murat Reis Mahallesi, Devati Mustafa Efendi Sokak'ta kuruldu.

Eryapı Üsküdar Evleri'nde 110 bin liraya 3+1!

Eskişehir Üsküdar Vadi Evleri'nde fiyatlar 85 bin liradan başlıyor, projede yer alan konutların Mart 2013'te teslim edilmesi planlanıyor

Üsküdar'da 1 milyon 180 bin TL'ye icradan satılık 11 adet dükkan!

Üsküdar Bulgurlu'da arsa paylı 11 bodrum kat ve dükkan toplam 1 milyon 180 bin liraya satılıyor...

Üsküdar'da Bilim Merkezi ve Gözlem Evi kurulacak!

Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, hafriyat çalışmalarına başlanan ve bu yıl içinde temeli atılması planlanan Ünalan Bilim Merkezi ve Gözlem Evi'nin 2013-2014 eğitim döneminde hizmete girmesi planlanıyor

Üsküdar yükselmeye karşı emsalle korunacak!

Üsküdar’ın Belediye Başkanı Kara “En az 2 bin metrekarelik alanları birleştirip bize müracaat edenlere, en fazla 3 emsalle izin veriyoruz” dedi...

üsküdar murat reisde satılık ev Haberi

üsküdar murat reisde satılık ev

Kadıköy Vakıflar Müdürlüğü İlanları


Muhammen  Muvakkat  Semti  Mahallesi  Sokağı  No.  Cinsi

kıymeti         teminatı

Lira  K.       Lira K.

 381  92       28   60   Üsküdar  Murat   Çinili  44/46   Ahşap

                                                  Reis    Hamam    evin tamamı

Yukarıda cinsi ve mevki yazılı gayrimenkulün mülkiyeti peşin para ile açık artırmaya çıkarılmıştır. İhalesi 10.6.943 perşembe günü saat 14'dedir. İsteklilerin Müdürlük Akarat Kalemi'ne müracaatları.


(1943 yılında Reşat Altın 33 liraymış.)


Vatan Gazetesi 25 Mayıs 1943



Abdullah Kutalmış...