07 / 07 / 2024

Üsküdar Sağlık Bilimleri Üniversitesi kampüsü

Üsküdar Sağlık Bilimleri Üniversitesi kampüsü

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdöl, "Binayı eğitim yuvasının yanı sıra bir müze ve kütüphane olarak da kullanmayı düşünüyoruz. Biz burada tarihe sahip çıkmak istiyoruz" dedi.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Malik Mengüç ve Uğur Ülgül ortaklığında kuruldu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi duyurdu! Sağlık Bilimleri Üniversitesine 162 acil personel aranıyor!

İş arayanlara müjde! Sağlık Bilimleri Üniversitesine personel aranıyor. İşte personel alım şartlarına dair detaylar!

Dns Gayrimenkul Hizmetleri Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dns Gayrimenkul Hizmetleri Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serkan Özkan tarafından kuruldu.

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Clineca Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Clineca Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Kumru, Arif Eren Akarvardar tarafından kuruldu.

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Dede tarafından kuruldu.

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu. 

Pendik Sağlık Teknokenti 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi Sağlık Teknokenti'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

FRR İnşaat Otomotiv Sağlık Medya Gıda Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FRR İnşaat Otomotiv Sağlık Medya Gıda Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün  Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Yörük  tarafından kuruldu.

Serpo Modern İnşaat Sağlık Hizmetleri Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serpo Modern İnşaat Sağlık Hizmetleri Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Kuru tarafından kuruldu.

Üsküdar Sağlık Bilimleri Üniversitesi kampüsü Haberi

Üsküdar Sağlık Bilimleri Üniversitesi kampüsü

Üsküdar Selimiye'de Sağlık Bilimleri Üniversitesi kampüsü olarak kullanılan Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane binası restore edilecek.


Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, yaptığı yazılı açıklamada, Sultan 2. Abdülhamid döneminde inşasına başlanan binada, çok ciddi tadilata ihtiyaç duyulduğunu belirtti.


Bugüne kadar palyatif tedbirler alındığını aktaran Erdöl, bu yıl Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile görüştüklerini ve resmi prosedürleri tamamladıklarını kaydetti.


Rektör Erdöl, "Kültür Bakanlığımızla bir protokol yaparak, binayı A'dan Z'ye restore edeceğiz. Bina o kadar enteresan ki, içerisinde alt geçitler var. Yüzyıllık tarihi ahşap amfi var.O zamanın tıp talebeleri orada ders görmüşler. Bunların hepsini restore edeceğiz. Binayı eğitim yuvasının yanı sıra bir müze ve kütüphane olarak da kullanmayı düşünüyoruz. Biz burada tarihe sahip çıkmak istiyoruz. Bizler geçmişimize sahip çıkarak geleceğimizi şekillendireceğiz" ifadelerini...