08 / 05 / 2024

Üsküdar-Ümraniye Metrosu açılış

Üsküdar-Ümraniye Metrosu açılış

Üsküdar-Ümraniye Metrosu açılışında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı'nı ileride Sabiha Gökçen Havalimanı'na kadar uzatmayı planladıklarını açıkladı.

Üsküdar Belediyesi'nden satılık 7 konut!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar'da yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Aralık'ta yapılacak.

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat: 16 konut satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ümraniye'de yer alan 16 adet konut için satış ihalesi düzenliyor.

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye metro hattı imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye ilçeleri, Metro Hattı Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Üsküdar Bosphorus Şubesi açıldı!

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Üsküdar Bosphorus Şubesi 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından açıldı.

Üsküdar Ünalan 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Ünalan Mahallesi, 1059 ada, 35 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Altunizade 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Altunizade Mahallesi, 1812 ada, 90 ve 94 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar'da kat karşılığı gayrimenkul satışı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy Mahallesi'nde kat karşılığı taşınmaz satış işi ihale ediyor. İhale 9 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediyesi'nden kentsel dönüşüm plan iptali açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar'da 16 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planlarının iptali üzerine basında çıkan haberler sonrasında konuyla ilgili Üsküdar Belediyesi'nden açıklama geldi.

Akiş GYO Üsküdar gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar'daki 1 bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Üsküdar Bulgurlu 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği onaylandı!

İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Bulgurlu Mahallesi, 2792 Ada, 1 nolu  parsele  ilişkin  1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Akiş GYO Üsküdar gayrimenkulleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar'daki 3 bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Üsküdar-Ümraniye Metrosu açılış Haberi

Üsküdar-Ümraniye Metrosu açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Meydanı'nda Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, açılışını yaptıkları metro hattının, ülkeye ve hat üzerindeki yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hattın 9 durak ve 10,5 kilometreden oluşan ilk bölümü olan Üsküdar-Ümraniye hattını, en kısa sürede Çekmeköy-Sancaktepe'ye kadar olan kısmının da izleyeceğini ifade etti. 

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu olma özelliğine sahip olan Üsküdar-Ümraniye Metrosu'na dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, trenlerin tüm hareketlerinin, kumanda merkezi tarafından yönetileceğini, günde 700 bin yolcuya hizmet verecek metroya Üsküdar'dan binen bir kişinin, 17 dakikada Yamanevler durağına ulaşacağını söyledi. Erdoğan, Sancaktepe'ye kadar olan kısım da hizmete girdiğinde bu yolculuğun 27,5 dakika süreceğini belirtti. 

 


Üsküdar-Ümraniye Metrosu uzatılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı'nı...