05 / 05 / 2024

üsküdarda kiralık arsa

üsküdarda kiralık arsa

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü; Mazbut Darussaade Ağası Halit Ağa Vakfı'na ait olan Üsküdar, Ünalan'da yer alan arsayı 13 Ekim'de 25 yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkarıyor.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

Üsküdar Belediyesi'nden 24 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar'ın Küplüce Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 24 milyon TL olarak belirlendi.

Kocaeli'de 19.5 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık arsa!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Çayırova Mahallesi'nde yer alan, imar durumu kısmen yol ve sosyal ve kültürel tesis alanı olan arsa 49 yıllığına kiraya verilecek. 

Öğrenciler en çok Üsküdar, Avcılar ve Göztepe’de kiralık ev aradı!

Ağustos ayında üniversitelere yakın bölgelerde kiralar yüzde 10 oranında artarken İstanbul, Marmara, Yıldız Teknik ve Mimar Sinan üniversitelerine yakın olan Avcılar, Üsküdar ve Göztepe, öğrencilerin kiralık daire için en çok arama yaptığı ilçeler oldu.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Ahmet Kayhan: İstanbul'da kiralık ev fiyatları artacak!

REIDIN CEO'su Ahmet Kayhan,' Kentsel dönüşüme uğrayan bölgelerden dışarıya doğru olan göç; hem kiralık konut arzında hem de kiralık konut değerleri üzerinde etkili oluyor. Kira değerlerinde hızlı bir artış olacağı öngörülebilir' dedi.

1930 Düyunu Umumiye karşısında kiralık büyük konak!

5 Ocak 1930 Cumhuriyet Gazetesinde Düyunu Umumiye'nin karşından olan büyük konağın kiralık olduğu ilan olmuş. Konağın yirmi odasının bulunduğu ve içinde dört ailenin ikamet ettiği aynı zamanda fanila ve çorap fabirkası olarak kullanılıyormuş

İstanbul'da kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor...

İstanbul'da kiralık evlere artan talep, ev fiyatlarını arttırdı!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor.

İstanbul'da kiralık ev kalmadı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul’da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla ‘Kiralık evimiz kalmadı’ yanıtını veriyor.

Bağdat Caddesi’ndeki 22 dönümlük arsa Özelleştirme İdaresi'ne devredildi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Bağdat Caddesi’nin betona doyduğunu söyleyip büyük bir yeşil alana dönüştürüleceğini açıkladığı 22 dönümlük arsa, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na devredildi. Muhtemelen inşaata açılacak.

üsküdarda kiralık arsa Haberi

üsküdarda kiralık arsa

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü; Mazbut Darussaade Ağası Halit Ağa Vakfı'na ait olan Üsküdar, Ünalan'da yer alan arsayı 25 yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkarıyor. 


Muhammen bedeli 476 bin 450 TL olan yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi, 13 Ekim 2014 tarihinde saat 15.00'te yapılacak. 



İhale ilanı:


TEBLİGAT 

2886 DİK T.C.VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 8647


İSTANBUL VAKIFLAR 2.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN


İHALE İLANI


Mülkiyeti Harameynden Mazbut Darussaade Ağası Halit Ağa Vakfına ait olan, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Ünalan Mahallesi, Güzide sokağında bulunan, tapunun (72/1) Pafta, (2374) Ada, (2) Parselinde kayıtlı "arsa" vasıflı taşınmaz; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi çerçevesinde kapalı teklif usulü ile "Konut+dükkan" inşaatı yapılmak üzere 25 (yirmibeş) yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkartılmıştır.


İLİ:...