05 / 05 / 2024

üsküdüar 2b sorunu

üsküdüar 2b sorunu

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Yavuztürk Fatih Camii’nin temel atma töreninde yaptığı açıklamada Üsküdarlılar'a 2B Yasası ve Kentsel Dönüşüm konusunda iki müjdeli haberi birden verdi.

Gültepe'de kentsel dönüşüm sorunu: İnsanlar borçlandırılacak, yeni binaların aidatları bile ödenemez!

İzmir Konak’a bağlı Gültepe semtinde 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm imar planlarına karşı  senelerdir mücadele eden Gültepeliler, bölgede kentsel dönüşüm yapılmasını gerektiğine ancak kendilerine sorulması gerektiğine dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar ve Gültepelilerin talepleri...

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı?

Hisseli tapu, birden çok kişinin gayrimenkulde hakkı olduğunu belirten bir tapu türüdür. Bu tür tapuda, herkesin hissesi bellidir. Hisseli tapuya sahip olan bazı kişiler başka birine satışının olup olmadığını merak ediyor. Peki hisseli tapu dışarıdan birine satılabilir mi?

Ağrı'da korkutan deprem! Vatandaş kendini dışarı attı

Bingöl'den sonra Ağrı'da da korkutan bir deprem meydana geldi. Vatandaşlar kendini dışarı attı.

Meteoroloji’den hortum uyarısı! 26 il için sarı kod verildi! Hava durumunu kontrol etmeden dışarı çıkmayın!

Hazirana girmemize rağmen ülkemizde hala kuvvetli yağışlar meydana geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hortum ve dolu yağışına karşı uyardı! İşte detaylar!

Ünlü bankadan inanılmaz açıklama: Seçim öncesi ekonomide zorlu dönem! Cari açık ve para politikaları ön planda!

Türkiye ekonomisindeki endişeler artıyor. Sürdürülemez para politikaları ve yüksek cari açık sorunu nedeniyle Türk Lirası zayıflama riskiyle karşı karşıya. Cari açığı finanse etmek için kaynak bulmak zor, azalan döviz rezervleri sorunu daha da karmaşıklaştırıyor.

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı? Bir kişi hissesini satmak istemezse ne olur?

Hisseli bir tapuya sahip olan vatandaşlar, bu tapunun özelliklerini iyi bilmelidir. Çünkü bu tapu diğer tapu türlerinden farklıdır. İşte hisseli tapuya dair araştırılanlar!

Meteoroloji 5 kent için şiddetli fırtına alarmı! O saatlerde dışarı çıkan yandı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beş farklı şehir için kuvvetli fırtına uyarısı verdi. Nisan ayının başında, hava durumu insanlar tarafından büyük bir merakla takip edilirken, Meteoroloji yetkilileri ardı ardına kuvvetli fırtına uyarıları yayınladı. Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı?

Hisseli tapular belirsiz bir tapu türü olarak görülebilir. Bu tapularda kimin ne kadar pay oranına sahip olduğu bilinir ama her malik aynı orana sahiptir. Peki “Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı?” İşte detaylar!

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü, gelişmiş buhar sensörü, otomatik kireç temizleme teknolojisi ve akıllı ütüleme modu ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyo?

Meteoroloji son dakika vererek kırmızı kodla uyardı! Hemen bakın, çok önemli! Kuvvetli yağışlar geri dönüyor!

Mart ayı boyunca etkili olan yağışlı havanın ardından son iki gündür sıcak hava dalgası kendini hissettiriyor. Vatandaşlar, sıcak havanın tadını çıkarmak için dışarıya çıkarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir uyarı geldi: Güneşe aldanmayın, yakında büyük bir fırtına bekleniyor! Sokağa çıkarken

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı? Tapu ayırma işlemleri ne kadar sürer?

Hisseli tapuda malikler gayrimenkulün her kısmında aynı oranlarda paya sahiptirler. Başka bir deyişle mülkün her kısmı için hissedarlar, aynı oranlarda hakka sahiptirler. Peki Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı? İşte detaylar!

Arçelik’te BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik’te ütü fiyatları belli oldu! BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten Birlikte Satın Alın kampanyasına rağbet büyüdü. Arçelik Resital mutfak serisi kampanyası detayları için haberimizi okuyun. Peki Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

üsküdüar 2b sorunu Haberi

üsküdüar 2b sorunu


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Yavuztürk Fatih Camii’nin temel atma töreninde 2B Yasası ve Kentsel Dönüşüm konusunda iki müjdeli haberi  birden verdi.Yavuztürk Mahallesi’nde  Fatih Camii’nin temel atma törenine Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar ilçe Başkanı Halit Hızır ve Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir’in yanı sıra Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA TÖRENLERE KATILACAK

Programda konuşan Başkan Hilmi Türkmen, seçim öncesi verdikleri sözlerden birisini yerine getirdiklerine vurgu yaparak, “30 Mart seçimlerinden sonra ilk temeli atıyoruz. Bunun da bir caminin olması bizleri ayrıca mutlu etti. Önümüzdeki Nisan ve Mayıs ayları içerisinde 20’ye yakın temel atıp açılış yapacağız. Bu açılışlara Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da katılacaklar” dedi.


İKİ...