17 / 05 / 2024

Usta Belgelendirme Mesleki Yeterlilik Belgesi nedir

Usta Belgelendirme Mesleki Yeterlilik Belgesi nedir

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (İESOB) ile İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) tarafından düzenlenen Usta Belgelendirme Mesleki Yeterlilik Belgesi eğitimleri tamamlandı. Sınavı kazanan 25 kişi serfikalarını aldı.

Emlak danışmanları mesleki yeterlilik belgesi alacak!

Emlak Uzmanı ve Mesleki Yeterlilik Belgelendirme ve Sınav Merkezi Sorumlusu Mustafa Hakan Özelmacıklı, emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgesi alabilmesinde detayları anlattı...

Altın Emlak Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşu oldu!

Altın Emlak, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından sınav ve belgelendirme yapma yetkisi aldı. Altın Emlak MYK Yönetim Kurulunun kararı ile sınav ve belgelendirme yapmak üzere YB-0217 kodu ile yetkilendirildi.

İzmirli emlakçılar sertifikalarını aldı!

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (İESOB) ile İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) tarafından düzenlenen Usta Belgelendirme Mesleki Yeterlilik Belgesi eğitimleri tamamlandı. Sınavı kazanan 25 kişi serfikalarını aldı.

Mesleki yeterlilik belgelendirme sınavları Antalya'da yapılacak!

Belge Zorunluluğu kapsamında Sorumlu Emlak Danışmanı ve Emlak Danışmanı Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sınavları Şubat ayı içerisinde Antalya'da yapılacak.

Emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgesi alması şart!

Mesleki yeterlilik belgesi, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşlarınca,mesleki yeterlilik adına verilen bir belge. Emlak danışmanlarının da bu belgeyi alması gerekiyor.

ATSO mesleki yeterlilik sınav başvuruları başladı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Mesleki Sınav ve Sertifikasyon Merkezi, tarafından yapılacak 'mesleki yeterlilik belgelendirme sınav' başvurularının başladığını duyurdu.

Çorum'daki inşaat işçilerine Mesleki Yeterlilik Belgesi verildi!

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Başkan Yardımcısı Metin Karaman ve MYK Denetleme Dairesi Başkanı Nuri Bilseloğlu, Çorum'da Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanan işçilerin belgelerini verdi. Başta inşaat sektörü olmak üzere tehlikeli sektörlerde sınav ve belgelendirme faaliyetleri başlayacak.

Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu 1 Ocak'ta başlıyor!

40 meslek grubunda çalışanlar için Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu 1 Ocak'ta başlıyor. Belgesiz çalışanlar için işverenlere idari para cezası uygulanacak. Sınav ve belgelendirme masrafları ise devlet tarafından karşılanacak

THBB'den Mesleki Yeterlilik Belgesi için son çağrı!

Mesleki Yeterlilik Belgesi 31 Aralık 2016’dan itibaren zorunlu hale geliyor. Daha sağlam bir gelecek adına uğraş veren Türkiye Hazır Beton Birliği Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi, ‘Betoncu’ alanındaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İzmir Aliağa'da mesleki yeterlilik belgeleri verildi!

İzmir Aliağa'da tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde sınav ve yetkilendirme yapmak üzere TOBB tarafından kurulan Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi ile birlikte inşaat sektöründe çalışanlara yönelik sınav düzenledi.

THBB Mesleki Yeterlilik Merkezi çalışmalarına başladı!

Türkiye Hazır Beton Birliği artık mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu getirilen mesleklere yönelik sınav ve belgelendirme yapabiliyor. Bu amaçla kurulan THBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi çalışmalarına başladı.

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Kale, Mesleki Yeterlilik Belgesi sürecinde ustanın yanında!

Yapı sektörü çalışanlarına ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’ zorunluluğu getirilmesiyle birlikte belge vermeye yetkili sayılı kuruluşlardan biri olan Kaleseramik Vakfı İktisadi İşletmesi ustaları belge sahibi yapıyor.

Usta Belgelendirme Mesleki Yeterlilik Belgesi nedir Haberi

Usta Belgelendirme Mesleki Yeterlilik Belgesi nedir

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ile İzmir Emlak Komisyoncuları Odası, emlak sektörüne yönelik Usta Belgelendirme Mesleki Yeterlilik Belgesi çalışmalarına devam ediyor. Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme süreçleri ile emlakçıların standartları ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi, herkesin emlakçı olmasının önlenmesi ve vatandaşlara da daha kaliteli güvenilir hizmetler sunulması planlanıyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Usta Belgelendirme Mesleki Yeterlilik Belgesi sürecinde eğitim gören ve sınava girip belge almaya hak kazanan ilk 25 kişiye sertifikaları düzenlenen törende verildi. Törene, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ile İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu da katıldı.

Avrupa Birliği uyum sürecinin pek çok alanda olduğu gibi çalışma hayatına da bazı yenilikler ve değişiklikler getirdiğini ifade eden İESOB Başkanı Mutlu, "Bu yenilikler içinde, mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu da bulunmaktadır. Mesleki yeterlilik belgeleri,...