30 / 04 / 2024

usta inşaat 1071 ankara

usta inşaat 1071 ankara

Usta İnşaat Ankara'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Ofis, residence ve cadde konseptlerini biraraya getiren 1071 Ankara projesi 3 blok olarak tasarlandı.

İnşaat ustası krizi çözülemiyor, fazla para değil, düzenli kazanç isteniyor!

İnşaat sektöründe son dönemde yaşanan işçi sorunu devam ederken, müteahhitler aylık 70 bin liraya çalıştıracak usta bulamadıklarını söylüyor. Torbalı Ticaret Odası Başkanı’nın yaptığı yeni açıklama üzerine, Borsa İzinde X Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda memurluk mu inşaat işçiliği mi diye

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

Vezirköprü Hastanesi'nin inşaat süreci meclis gündeminde!

Vezirköprü Hastanesi'nin inşa edildiği arazinin zemin etüdü ve inşaat sürecinin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. Bağımsız vekil Usta, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kemal Şeker Bulvarı Spor Kompleksi’nin inşaatında sona gelindi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yapımı devam eden Kemal Şeker Bulvar Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu, Başkan Usta, inşaatın geldiği son aşama hakkında bilgi aldı.

Usta İnşaat Kadıköy 1071 Projesi!

Usta İnşaat Kadıköy 1071 Projesi 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Toplam arsa alanı 15 bin metrekare olarak belirlenen proje konut ve ticari ünitelerden oluşuyor.

Usta İnşaat 1071 Ankara Projesi!

Toplam 20 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Usta İnşaat 1071 Ankara Projesi Kızılay 'a 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Usta İnşaat 1071 Ankara projesi geliyor!

Usta İnşaat Ankara'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Ofis, residence ve cadde konseptlerini biraraya getiren 1071 Ankara projesi 3 blok olarak tasarlandı.

Sarıusta İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıusta İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Sarıusta tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Beykoz, Kavacık Mahallesi, Yurtsever Sokak' ta kuruldu.

Usta İnşaat Fikirtepe proje alanı boşaltılıyor!

İmza oranının yüzde 100'e tamamlandığı Usta İnşaat Fikirtepe proje alanında boşaltmalar başladı. Boşaltılan binaların yıkımının da başladığı Usta İnşaat Fikirtepe projesinin inşaatının ne zaman başlayacağı henüz belli değil...

Çıtır Usta Fas ve Tacikistan restoranının inşaatına başladı!

Türkiye'de 16 ilde faaliyet gösteren Çıtır Usta, Fas'ta açtığı ilk restoranının ardından Fas ve Tacikistan'da birer restoranın daha inşaatına başladı. Çıtır Usta'nın bundan sonraki hedefi ise Suudi Arabistan ve Avrupa'da 3 ülkeye daha yayılmak.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi'nden inşaat ustası eğitimi!

Alemizade binasında açılan kursa inşaat usta kalfa ve çırak olmak isteyen 30 kursiyer katıldı. Teorik ve uygulamalı bölümden oluşan 40 saatlik eğitimlerin teorik bölümün altı günde hafta içi akşam 18:30-21.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor

Edremit Halk Eğitim Merkezi inşaat ustası eğitimi veriyor!

Edremit Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğü, inşaat sektörü ustalarına yönelik eğitimlere başladı. Alemizade binasında açılan kursa inşaat usta kalfa ve çırak olmak isteyen 30 kursiyer katıldı.

Edremit Belediyesi inşaat sektörü ustalarına yönelik eğitimlere başladı!

Edremit Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğü, inşaat sektörü ustalarına yönelik eğitimlere başladı. Alemizade binasında açılan kursa inşaat usta kalfa ve çırak olmak isteyen 30 kursiyer katıldı.

usta inşaat 1071 ankara Haberi

usta inşaat 1071 ankara

Usta İnşaat Ankara Çukurambar ve İstanbul Kadıköy'de yapımı devam eden projelerine 1071 Ankara projesini de ekledi. Proje toplam 20 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Ofis, residence ve cadde konseptiyle tasarlanan Ankara 1071, 3 blok halinde hayata geçiriliyor. Projenin inşaat çalışmaları devam ediyor.


1071 Ankara Çukurambar'da Konya ve Eskişehir Yolu'na yakın bir konumda yer alıyor. Kızılay'a 10 dakikalık mesafede bulunan proje devlet kurumlarına, hastanelere, üniversitelere ve alışveriş merkezlerine kolay ulaşım imkanı sağlıyor.


1071 Ankara görselleri; 











1071 Ankara projesi iletişim

Telefon: 444 9 561

WEB: http://1071ankara.com/


Filiz...