08 / 07 / 2024

üstr inşaar ledakent

üstr inşaar ledakent

Kastamonu Ledakent Evleri'nde fiyatlar 92 bin liradan başlıyor, projenin ilk etabının Nisan 2014'te teslim edilmesi planlanıyor

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

Str Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Leyla İskender tarafından kuruldu.

Str İnşaat Otomotiv Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str İnşaat Otomotiv Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Gültomruk tarafından kuruldu.

Darna İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım İnşaar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darna İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım İnşaar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faris Khalid Elamin Mohamed ve Mohammad Shokeir tarafından kuruldu. 

Strüktür mühendisi Hanif Kara Türkiye’de!

Mimarlık ve strüktürel tasarım kavramlarında konuşulan Hanif Kara, Geberit’in davetlisi olarak ‘Zamanın Ötesinde Tasarım Kâşifleri’ etkinliği kapsamında Türkiye’ye geliyor. Hanif Kara, 10 Aralık Salı günü İTÜ Maçka Kampüsünde, mimarlar, mimarlık öğrencileri, mühendisler ve tasarımcılarla bir araya g

STR Metal İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STR Metal İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Şimşek tarafından kuruldu.

STR Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STR Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mowafak Alsoutari tarafından kuruldu.

Konut satışları iyiye gidiyor!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan Nadir Tülek bugünkü yazısında, inşaar sektörünü ve konut satışlarını değerlendirdi. İşte o haber...

STR Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STR Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Aktaş ve Yalçın Kaya ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Arnavutköy, Ömerli Mahallesi, Tunaboyu Sokak'ta kuruldu.

Hatay MKÜ, Mimarlık Fakültesi öğrencileri strüktür tasarlayıp inşa ettiler!

Hatay MKÜ'ye bağlı Mimarlık Fakültesi 1. Sınıf Öğrencileri ders kapsamında birbirinden güzel strüktürler tasarladılar. Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 1. sınıf öğrencileri, Temel Tasarım Dersi kapsamında strüktür tasarladılar

Minvody Expo Center'ın inşaatı tamamlandı!

Minvody Expo Center’ın inşaatı tamamlandı. Cesur formu ve depreme meydan okuyan strüktürüyle dikkat çeken ve bölge için önemli bir çekim merkezi olması beklenen yapının resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak.

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 450 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde Akşemsettin Mahallesi 'nde Özgür Sarmusak, Barış Sarmusak ve Fatih Sarmusak tarafından kuruldu.

Hayata Destek, Japon AAR işbirliğiyle Van'da Tandır Evi kuruyor!

Hayata Destek, yapılan acil yardım ve iyileştirme projelerinde üstlendiği aktif rol çerçevesinde Japon insani yardım kuruluşu AAR (Association for Aid and Relief) işbirliği ile 24 adet Tandır Evi'nin inşaasına başladı

üstr inşaar ledakent Haberi

üstr inşaar ledakent

Üster İnşaat tarafından Kastamonu'da 80 dönümlük alan üzerinde inşa edilen Ledakent 2 etap halinde yükseliyor. Kastamonu Ledakent'te 144 daire, 46 villa yer alıyor. 1+1'den, 6+1'e kadar konut seçeneğinin yer aldığı proje 42 bin metrekarelik inşaat alanına sahip.


Kastamonu Leda Kent fiyatları:

1+1 daireler 92 bin lira ile 107 bin lira arasında,

2+1 daireler 122 bin lira ile 169 bin lira arasında,

3+1 daireler 180 bin lira ile 217 bin lira arasında,

4+1 daireler 269 bin 500 lira,

5+2 daireler 305 bin 500 lira 375 bin lira arasında;

5+1 villalar 409 bin 200 lira ile 475 bin 200 lira arasında,

6+1 villalar ise 435 bin 600 lira ile 475 bin 200 lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kastamonu Ledakent'in ilk...