06 / 05 / 2024

Üstün Özbey Kalamışta ihale olursa bakarız

Üstün Özbey Kalamışta ihale olursa bakarız

Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, "Kalamış Marina için ihalenin yenilenmesi durumunda şartlara bakacağız. Eğer şartlar bizim için uygun olursa ihaleye yeniden girebiliriz" dedi. İşte açıklama...

Borsa İstanbul yükselişini üst üste 5. haftaya taşıdı! Borsada beklenen rakamlar tek tek açıklandı! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, artış eğilimini üst üste 5. haftaya taşırken, analistler, genel seçimlerin ikinci turu sonrasında endeksin yaklaşık yüzde 46 yükseldiğinie ve yatırımcıların temkinli hareket etmesinin yararlı olduğuna dikkat çekti.

Peugeot Expert Van 0 faiz fırsatıyla satışta! Üstün yakıt ekonomisi! 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Van, Kasım ayına özel 0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Üstün yakıt ekonomisiyle dikkat çeken Expert Van fiyatları merak ediliyor. Peki Peugeot Expert Van fiyatları bu ay ne kadar? En ucuz Peugeot Expert Van kaç TL? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Tüm arazi şartlarında üstün performans! Toyota Hilux 4 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Japon teknolojisi performansla buluştu. Ortaya her türlü arazi şartlarına uyum sağlayan Toyota Hilux çıktı. Hilux, üstün performans, verimli motoru ve dayanıklı tasarımı sizi off-road seçenekleri arasında tek seçeneğiniz olacak. İşte 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Mülkiyeti hazineye ait taşınır ve taşınmazlar kiraya verilecek! Bu fırsat kaçmaz!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değikliği İl Müdürlüğü tarafından Manisa ili, Şehzadeler ilçesinde yer alan taşınır ve taşınmazlar kiraya verilecek.

Hyundai Bayon'da inanılmaz kampanya! Şimdi alın 2023 Şubat'ta ödeyin! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Hyundai Bayon'da Ağustos ayına özel dev kampanya başlatıldı. HHyundai Bayon'u şimdi alın 2023 Şubat'ta ödemeye başlayın! Böyle fırsat bir daha gelmez, son şansınız! Peki, Hyundai Bayon fiyatları ne kadar? Hyundai Bayon kaç TL? İşte 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

BDDK'nın yeni kararı taşıt kredi oranlarını arttırdı! 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)'nun açıkladığı bireysel kredi kullanımına sınırlama getirilmesi taşıt kredilerinin yükselmesine sebep oldu. Peki taşıt kredi oranları ne kadar oldu? İşte detaylar...

İzmir'deki emsal artışını yargıya taşıyan TMMOB'a tepki!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) üyeleri, ağır veya orta hasar görmüş binalar için emsal artışını kapsayan Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararını yargıya taşıyan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) tepki gösterdi.

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınmasına ilişkin soru önergesi verdi. 

Tuba Büyüküstün, Suadiye'de ev arıyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Tuba Büyüküstün'ün yeni ev arayışını kaleme aldı. İşte Bülent Cankurt'un 'Evlenebilmek için pazarlık yapıyor' başlıklı yazısı...

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 milyon TL sermaye bedeli ile Som Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Aş , Üstün Hizmet Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Üstün Özbey Kalamışta ihale olursa bakarız Haberi

Üstün Özbey Kalamışta ihale olursa bakarız

Kalamış'ta belediye imar planında değişikliğe gidildiği için Setur'un da 664 milyon dolar işletme bedeliyle kazandığı ihaleden çekildiğini hatırlatan Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, bundan sonraki sürece ilişkin şunları söyledi: "Şimdi ihalede ikinci olan şirket durumu değerlendiriyor. Eğer onlar da bu şartlarda olmayı istemezlerse üçüncüye gidilecek, ihalede ikinci ve üçüncünün de çekilmesi ve ihalenin yenilenmesi durumunda şartlara bakacağız. 


Eğer şartlar bizim için uygun olursa ihaleye yeniden girebiliriz. Şu anda denizseverlerin ihtiyaçlarının aksamaması için Kalamış'ta hizmete devam ediyoruz." 


Rekabet Kurulu'nun Yıldız Holding'den aldıkları Beta ve Pendik marinaların Koç Grubu'na devrine onay vermemesi konusunda Özbey, "Henüz gerekçeli kararı görmedik. Gördükten sonra değerlendireceğiz" demekle...