14 / 05 / 2024

Üstündağ Gayrimenkul İnşaat adres

Üstündağ Gayrimenkul İnşaat adres

Üstündağ Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Senem Üstündağ tarafından kuruldu. 

İst Zirve Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Zirve Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Adham K.A. A. ve Hassn Sarakbı ortaklığında kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dürüst, Osman Dürüst, Nezaket Dürüst ve Şükran Dürüst ortaklığında kuruldu.

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Aytop ve Merdal Ergün ortaklığında kuruldu.

Gülka Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülka Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsetin Kartal ve Yunus Ergül ortaklığında kuruldu. 

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 TL sermaye bedeli ile  Reza Hassani ve Sedat Balci ortaklığında kuruldu. 

QIS İnvestment Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

QIS İnvestment Gayrimenkul İnşaat Turizm İthalat ve İhracaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile I. Amar Abu Ras, Mehmet Nur Hayanioğlu ve Salah Abu Taye ortaklığında kuruldu. 

Gabra Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gabra Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Günay Altınkaynak, İlyas Zengin ve Osman  Altınkaynak ortaklığında kuruldu. 

Tıger Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıger Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 360 bin TL sermaye bedeli ile Abderrahmane Ferganı ve Toufık Benrekıa ortaklığında kuruldu. 

Apec Gayrimenkul İnşaat Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apec Gayrimenkul İnşaat Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ghıas Haj Lattouf ve Hasnaa Badnjkı ortaklığında kuruldu. 

Yeni Hayat Otelcilik Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Otelcilik Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Akyol tarafından kuruldu. 

Holyland Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holyland Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile H.Hısham H. Ghaıth ve Mohammad Daoud  Yousef Abuleıl ortaklığında kuruldu. 

Öz Yılmaz Gayrimenkul İnşaat Yapı Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Gayrimenkul İnşaat Yapı Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail  Aras ve İsmail Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Üstündağ Gayrimenkul İnşaat adres Haberi

Üstündağ Gayrimenkul İnşaat adres

Üstündağ Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Senem Üstündağ tarafından kuruldu. 

Üstündağ Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT TAAHHÜT a). Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işlerr


Üstündağ Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Marmara Mh.Yurt Cd.Eston Reşitpaşa 3 St.B10 Bl N.7f/25 Beylikdüzü