30 / 07 / 2024

Ütopya Turizm ticari şirket davası

Ütopya Turizm ticari şirket davası

Ütopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamada şirket aleyhine, pay senetlerini borsadan alıp zarar ettiğini iddia eden Mustafa Karakaş ve Sebahat Cansev'in Ticari Şirket davası açtıkları bildirildi...

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi kuruldu!

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Hajıalıkhanı ve Masoumeh Masoumı ortaklığında kuruldu.

Mersin'de ticari, konut ve turizm imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan ticari, konut ve  turizm imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye ticari, konut ve turizm imarlı arsa satacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan ticari+konut+turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Ütopya Turizm İnşaat'tan 20212in ilk yarısında 5.3 milyon TL hasılat!

Ütopya Turizm İnşaat'ın finansal raporuna göre; şirketin 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla hasılatı 5 milyon 309 bin 821 TL oldu.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2. dönem geçici vergi beyannamesi yayınlandı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın brüt satış rakamı 2 milyon 165 bin 240,10 TL oldu.

TOKİ'den Nevşehir'e ticari satış birimleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Ürgüp Üçgüzeller Mevki Ticari Satış Birimleri, Turizm Danışma, Wc ve Mescit Üniteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 10 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Turizm bölgelerinin imar planları değişti!

ÖİB Türkiye’nin gözde turizm beldeleri ile ticari değeri yüksek ilçelerinde yer alan bazı arazilerinin satışını kolaylaştırmak için imar planlarında değişikliğe gitti...

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

Utopya Turizm İnşaat dava bildirisini yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat dava bildirisini yayınladı. 

Ütopya Turizm ticari şirket davası Haberi

Ütopya Turizm ticari şirket davası


Ütopya Turizm tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz pay senetlerini borsadan alıp zarar ettiğini iddia eden " Mustafa KARAKAŞ ve Sebahat CANSEV" tarafından Ankara 7. Asliye Ticaret Mahkemesinde " Ticari Şirket" davası açtıkları 03.04.2014 tarihinde tarafımıza tebliğ edilmiştir. Konuyla ilgili "Tensip Tutanağı" ektedir. Kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.



Dosya için