29 / 04 / 2024

Uyum Gıda Bahçelievler

Uyum Gıda Bahçelievler

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uyum Gıda Bahçelievler İstwest'de şube açtı...

Ağaoğlu My City Bahçelievler'de Uyum Gıda açılıyor!

Bahçelievler'de yer alan Ağaoğlu My City'de Uyum Gıda açılıyor. Mağazanın kira sözleşmesi imzalandı...

Uyum, Bahçelievler mağazası için kira sözleşmesine imzayı attı!

Uyum Gıda, İstanbul ili Avrupa yakası Bahçelievler ilçesinde açacağı yeni mağazası için kira sözleşmesinin imzalandığını duyurdu

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkeziz Bahçelievler'de yapıldı.

Ragos Grup Makina Metal Hırdavat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ragos Grup Makina Metal Hırdavat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kiraz Erkoç tarafından kuruldu.

Ocz Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocz Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Can Çiftçi tarafından kuruldu.

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Bahçelievler Zafer Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi, Yenibosna (Zafer) Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Olesya Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Olesya Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Cumali İnce tarafından kuruldu.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Halil İbrahim Asan tarafından kuruldu.

Al Mostafa Gayrimenkul Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mostafa Gayrimenkul Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A.M.H.E.S ve Shadıa M.A.O. ortaklığında kuruldu.

Uyum Gıda Bahçelievler Haberi

Uyum Gıda Bahçelievler

Uyum Gıda tarafından yapılan açıklama şöyle;


İstanbul ili Bahçelievler İlçesi Yenibosna-2 / Istwest şubesi, 829 metrekare net satış alanı ile 30/12/2013 tarihinde halkıımızın hizmetine sunulmuştur. Bu açılışla birlikte mağaza sayımız 63'e...