18 / 05 / 2024

Uyum şirketleri

Uyum şirketleri

Uyum Gıda tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Uyum Gıda Uyum Başakşehir Ağaoğlu projesinde şube açtı ve Küçükköy ile Bayrampaşa'da bulunan 2 şubeyi kapattı...

Türk inşaat şirketleri Rusya'daki yatırımlarını raftan indirecek!

Türk turizmi ve inşaat sektörü Rusya krizinin çözülme yoluna girmesini sevinçle karşıladı. Özellikle zengin Ruslar'ın ilgisini çeken 'butik' projeler üreten inşaat şirketleri raftaki yatırımlarını indirmeye hazırlanıyor.

Leasing şirketleri, Doğu’daki yatırımları finanse ediyor!

Terör olaylarına rağmen kredi kısıtlamasına gitmeyen leasing şirketleri, esnek ödeme imkânları ve yeniden yapılandırma ile Doğu’da yatırımları finanse etmeye çalışıyor.

Türk inşaat şirketleri Libya’ya geri dönüyor!

Türk şirketleri Libya’ya geri dönüyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Libya ziyaretinde Türklerin yarım kalmış 18.5 milyar dolarlık projelerinin devamına ve ülkenin yeniden inşasında görev alması konusunda anlaşıldı.

Türk şirketleri Katar'da çok sayıda köprü ve bina inşa etti!

Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed Bin Jassim Bin Mohammed Al Thani​,"Türk şirketleri Katar'ın gelişmesinde muazzam rol oynamaktadır. Çok sayıda köprü, bina inşa ettiler." açıklamasında bulunduç

Havayolu şirketleri 3. havalimanını sabırsızlıkla bekliyor!

Türk havayolu şirketleri, 3. havalimanının hayata geçirilmesiyle İstanbul'un havacılık açısından konumunun daha da güçleneceğini ve Türk havacılık sektörünün öneminin daha da artacağını bildirdi.

JLL, dünyanın en etik şirketleri arasında!

JLL, üst üste dokuzuncu kez Ethisphere Enstitüsü tarafından “Dünyanın En Etik Şirketleri” arasında gösterildi. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Alkaş, 10 yıldır belirlenen listede dokuz kez yer alabilmenin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Esenyurt Eskule Uyum Market icradan 6.1 milyon TL'ye satılıyor!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul Esenyurt'ta Eskule AVM'nin içinde bulunan Uyum Market'i satışa çıkardı. Söz konusu marketin toplam bedeli 6 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Türk inşaat şirketleri yeni adres olarak Azerbaycan’ı seçti!

Yabancıya gayrimenkul satışını arttırmak isteyen Türk inşaat şirketleri yeni pazar arıyor. Müteahhitlerin Ortadoğu’dan sonraki adresi Azerbaycan oldu. Bu yıl ilk kez Bakü’de düzenlenen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na 38 şirket katıldı.

Gayrimenkul şirketleri son 1 yıl içinde senetli satışlarını arttırdı!

Faizli konut satışından kaçanların ev sahibi yapmak için kolları sıvayan gayrimenkul şirketleri son bir yıl içinde senetli satışlarını yüzde 21.5 oranında artırdı.

Yabancı turizm şirketleri İran'a Türklerle girmek istiyor!

İran'a uygulanan ambargoların kalkması Türk turizmcileri de harekete geçirdi. TYD Başkanı Murat Ersoy, "Yabancı turizm şirketleri bile İran'a Türk ortaklarla girmek istiyor" dedi

Esenyurt Eskule Uyum Market 6.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Büyükçekmece İcra Dairesi, İstanbul Esenyurt'ta Eskule AVM'nin içinde bulunan Uyum Market'i satışa çıkardı. Söz konusu marketin toplam bedeli 6 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

2005 yılında Uyum Villaları kurtarılacakmış!

1987 yılında durdurulan ve çürümeye terk edilen Sarıyer Maden Mahallesi'ndeki Uyum Villaları'nın durumu ve Beykoz'daki yarım kalan villalar, 2005 yılında yapılacak bir kanun değişikliğiyle çözüme kavuşturulacakmış.

İnşaat şirketleri Ramazan ayında kampanya yarışına girdi!

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazan ayına özel kampanya yarışına girdi. Ev alana peşinatı öteleyenler de, büyük indirimler yapan da var.

Uyum şirketleri Haberi

Uyum şirketleri

Uyum Gıda tarafından yapılan açıklama şöyle;


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İlçesi Ağaoğlu Şubesi 962 metrekare net satış alanı ile 14/09/2013 tarihinde Halkımızın hizmetine sunulmuştur. Yönetim Kurulu Kararı ile İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesindeki 952 metrekare net satış alanına sahip Küçükköy Şubesi ve Bayrampaşa İlçesindeki 370 metrekare net satış alanına sahip Bayrampaşa Şubesinin operasyonel verimsizlik nedeni ile kapatılmasına karar verilmiştir. Açılış ve kapanışların ardından mağaza sayımız 63 olacaktır. Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla...