05 / 05 / 2024

Uzay Ajansı

Uzay Ajansı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun üç ay içinde kurulacağını açıkladığı Uzay Ajansı'nın fırlatma rampasının lk bölümünün Muğla'nın Datça ilçesine kurulması düşünülüyor.

Sabancı Uzay Evi'nden uzaya yolculuk!

Eskişehir'deki Sabancı Uzay Evi'nin 360 derecelik kubbesi yoğun ilgi görüyor...

Türkiye'nin dev projesine için personel alımı yapılacak! İşte şartlar...

Türkiye Uzay Ajansı tarafından yapılan ilan dikkat çekti. Ajansta çalışmak isteyenlerin Uzay Teknolojileri konusunda bilgi sahibi olması şartı aranıyor. İlanın detayında sınavın başvuru tarihi ve başvuru şekli de ayrıntıları verildi.

Ay köyü inşaatı 10 yıl içinde başlayacak!

Avrupa Uzay Ajansı (ESA) Ay’da ‘yaşayacak’ ilk astronotların evlerinin nasıl görüneceğini gösteren tasarımlar hakkında bilgi verdi. 

Bu evi alana Lamborghini ile uzay seyahati hediye!

New York'ta bin metrekarelik daire 85 milyon dolara satışa çıkarıldı. Daireyi alana Lamborghini Aventador spor araba ile Virgin Galatactic'in uzay seyahatinde seyahat hakkını hediye ediliyor.

İlk lüks uzay oteli 2022'de açılıyor!

Orion Span şirketinin kurucusu Frank Bunger, Auroro Station olarak isimlendirdikleri ilk lüks uzay otelini 2021 yılının sonlarına doğru yörüngeyi oturtarak, 2022 yılında misafirlere açılacağını söyledi. 

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

REIDIN'in PR ajansı Marjinal Porter Novelli oldu!

Sektörel profesyonellerin veri kaynağı olarak tercihi haline gelen REIDIN, iletişim ajansı olarak Marjinal Porter Novelli'yi seçti.

Cyh İnşaat Reklam Ajans Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cyh İnşaat Reklam Ajans Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ceyhun Ünlü tarafından Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

2018 dev projelerle taçlanacak!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "2018 yılı 3. havalimanı, Çanakkale Köprüsü, Kanal İstanbul, Milli Uzay Ajansı, demir yolu ağları gibi, Türkiye'nin küresel ölçekteki değerini katlayan mega projelerle taçlandıracak bir yıl olacak." dedi..

Zeytinburnu’na uzay gözlemevi yapılıyor!

Zeytinburnu Belediyesi, 2 bin 800 metrekare üzerinde hayata geçireceği Gençlik Merkezi’ne uzay gözlemevi kuruyor.

Ofisa Plus Yönetim Danışmanlık Yapı İnşaat Reklam Ajans ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofisa Plus Yönetim Danışmanlık Yapı İnşaat Reklam Ajans ve Ticaret Limited Şirketi Sekan Günak tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Erdem Ajans Reklam İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Erdem Ajans Reklam İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 15 Kasım'da açıldı. 

Koperatiff Ofis KAle Ajans Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Koperatiff Ofis KAle Ajans Hizmetleri Limited Şirketi Emre Topalakcı, Tolga Kayasu ve İlker Koca ortaklığında 21 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Uzay Ajansı Haberi

Uzay Ajansı

Türkiye'nin ilk fırlatma rampası için KKTC ile birlikte, Muğla'nın Datça ilçesinin de adı geçiyor. Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, kendilerinin konu hakkında net bir bilgisi olmadığını belirterek, "Proje gerçekleşirse, belki Kızlan Ovası'nda yapılabilir, fakat şimdilik net bir şey yok. Konu netleşince Datça açısından bir daha değerlendiririz" dedi.


Yeni...