15 / 05 / 2024

uzay oteli açıldı mı 2021

uzay oteli açıldı mı 2021

2027'de uzay oteli açılacak. Böylece, 6 yıl sonra isteyen ve imkanı olan vatandaşlar tatil planlarına uzayı da dahil edebilecek. Otel, 280 müşterinin konaklayacağı şekilde hayata geçiriliyor...

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi açıldı!

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından açıldı.

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğinde.

Radisson Hotel City Centre Odesa açıldı!

Merakla beklenen Radisson Hotel City Centre Odesa, Radisson Otel Grubunun Ukrayna'da faaliyet gösteren ve gelişim aşamasındaki 7. oteli olarak açıldı.

Park Dedeman Kastamonu açıldı!

Dedeman Hotels - Resorts International’ın en yeni oteli olan “Park Dedeman Kastamonu” hizmete açıldı. 

Uzay oteli geliyor: 2027'de açılacak!

2027'de uzay oteli açılacak. Böylece, 6 yıl sonra isteyen ve imkanı olan vatandaşlar tatil planlarına uzayı da dahil edebilecek. Otel, 280 müşterinin konaklayacağı şekilde hayata geçiriliyor...

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.

Tunceli'de çadır kamp konseptli otel açıldı!

Türkiye'nin ilk çadır kamp konseptli oteli Tunceli'de açıldı. 5 dönümlük alan üzerinde kurulan otelin 31 oda ve 61 yatak kapasitesi var.

Polonya'nın ilk kapsül oteli açıldı!

Polonya'nın ilk kapsül oteli Varşova'da hizmete açıldı. Bir bilim kurgu filminin seti gibi görünen kapsül otel, birbiri üzerine yerleştirilmiş iki sıra kapsüllerden meydana geliyor.

Dünyanın ilk denizaltı oteli Maldivler’de açıldı!

Dünyanın ilk denizaltı oteli Maldivler’de ziyaretçilerin hizmetine açıldı. Eşsiz bir deniz manzarası sunan 5 yıldızlı otel 15 milyon dolara mal oldu.

Dedeman Gümbet Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Dedeman Levent Oteli Şubesi açıldı!

Dedeman Gümbet Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Dedeman Levent Oteli Şubesi bugün Şişli'de açıldı.

Eximbank'ın Senegal'deki Dakar Arena projesi açıldı!

Senegal’de Summa Turizm tarafından hayata geçirilen ve Eximbank'ın finanse ettiği Dakar Arena projesi açıldı. Dakar Arena'nın içerisinde Cicad İş Oteli, Cicad Sergi Sarayı ve Diamniadio Çok Amaçlı Spor Salonu projeleri bulunuyor.

uzay oteli açıldı mı 2021 Haberi

uzay oteli açıldı mı 2021

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Serdar Turgut bugünkü köşesinde 2027'de hizmete açılması planlanan uzay otelini kaleme aldı.

İşte Serdar Turgut'un 'Uzay oteli açılıyor' başlıklı yazısı...

Eskiden Stanley Kubrick’in '2001: Uzay Macerası' gibi filmlerde gördüğümüz uzay araçları beni "Acaba kaç yıl sonra bunlar gerçek olacak ki ve acaba bunları ben görebilecek miyim?" düşüncelerine iterdi.

Her ay büyük ilgi ve keyifle okuduğum Architectural Digest dergisinin son sayısında Kubrick’in filmindeki destansı görüntüleri çağrıştıran bir haber vardı.

DÜŞÜNÜN SADECE 6 YIL SONRA

Çok yakında uzayda bir uzay oteli açılacakmış.

Bu haberdeki ‘Çok yakında’ kavramı biz bilim kurgu müptelalarının alıştığı türden 'çok yakın' kavramıyla ilgisi yok. Bu uzay oteli yüzyılın sonunda filan değil 2027 yılında müşteri kabul etmeye başlayacakmış.

Yani şunun şurasında 6 yıl sonra isteyen ve imkanı olan tatil...