05 / 05 / 2024

Uzunçiftlik spor salonu

Uzunçiftlik spor salonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın spor yapma ihtiyacını karşılamak için çeşitli noktalarda spor kompleksleri oluşturuyor. Bu kapsamda Kartepe İlçesi Uzunçiftlik bölgesinde 4 bin 600 metre kare alanı kapsayan spor kompleksi yapılıyor...

Kocaeli Hayrettin Gürsoy Spor Salonu yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Uzuntarla’da bulunan Hayrettin Gürsoy Spor Salonu’nun tadilatı için ihale yapıldı.

Giresun Piraziz'e yapılacak spor salonu arazisini incelendi!

Piraziz’de bir dizi ziyarette bulunan Giresun Valisi Hasan Karahan, ilçeye yapılacak spor salonu arazisini inceledi. Piraziz Kaymakamı Hamit Genç ’le bir süre sohbet ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Batman'da 2 bin seyirci kapasiteli spor salonu hizmete açıldı!

19 Mayıs Mahallesinde yapımı yaklaşık iki yıldır devam eden, içinde basketbol, voleybol, hentbol, güreş, boks oyun alanları ve 3 adet antrenman spor salonu bulunan 2 bin seyirci kapasiteli spor salonu hizmete açıldı.

Karaman'a 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kırbağı Mahallesi'ne yapılacak olan 3 bin kişilik spor salonu projesinde çalışmaların Nisan ayı içinde başlayacağını söyledi.

Galatasaray Taç Spor Salonu 14 Şubat'ta açılacak!

Sarı-Kırmızılı kulüp, voleybol maçlarının oynanacağı Taç Spor Salonu'nu Sevgililer Günü'ndeki maçla taraftarlarıyla buluşturacak. Galatasaraylılar, erkek ve kadın voleybol takımlarının maçlarını artık bu tesiste oynayacak.

İzmir Gültepe'ye spor salonu müjdesi!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen ilk Cem programına katılarak bir aileye ziyarette bulundu. Pekdaş, eski ekmek fabrikasını Milli emlak’tan alarak yerine kapalı spor salonu yapacaklarını da söyledi.

Kastamonu Nedime Kaya Spor Salonu yıkılıyor!

Kastamonu'da Mustafa Kaya Anadolu Lisesi kompleksi içerisinde yer alan Nedime Kaya Spor Salonu'nun yıkım işlemi başladı. Yeniden yapılacak olan Nedime Kaya Spor Salonu'nun plan ve projeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bakanlığa gönderildi.

Antalya'da 10 bin kişilik spor salonu mart ayında hizmete açılacak!

Antalya'da 92 bin metrekarelik alanda 46 milyon 500 bin liraya mal olan 10 bin kişilik seyirci kapasitesine sahip spor salonu mart ayında hizmete açılacak.

Antalya'daki 10 bin kişilik spor salonu inşaatında sona gelindi!

Gençlik Spor Bakanlığı ve Toplu Konut İdresi TOKİ tarafından yapılan Türkiye’nin en büyük salonlarından birisi olacak 10 Bin Kişilik Spor Salonu bitimi için geri sayım başladı

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan “Çiftlik Spor Kompleksi” projesiyle ilgili çalışmalar bitme noktasına geldi. Çok yakın zamanda açılışı gerçekleşecek olacak tesisisin son rötuşları yapılıyor.

Antalya Muratpaşa Namık Kemal İlkokulu’nda spor salonu inşaatı başladı!

Muratpaşa Belediyesi, 2016 yılı programında yer alan Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu’na Spor Salonu yapılması için inşaat çalışmalarına başladı.

Muratpaşa Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Geçtiğimiz yıl 3 ilkokula spor salonu yaparak öğrencilerin ve vatandaşların hizmetine açan Muratpaşa Belediyesi, 2016 yılı programında yer alan Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu’na Spor Salonu yapılması için inşaat çalışmalarına başladı.

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatında sona gelindi!

Çiftlik Spor Kompleksi bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Judo-Güreş Salonları, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası, Fitness Salonu, Soyunma Odaları, WC ve Çocuk Park Alanları yer alacak.

Uzunçiftlik spor salonu Haberi

Uzunçiftlik spor salonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın spor yapma ihtiyacını karşılamak için çeşitli noktalarda spor kompleksleri oluşturuyor. Bu kapsamda Kartepe İlçesi Uzunçiftlik bölgesinde 4 bin 600 metre kare alanı kapsayan spor kompleksi yapılıyor. İnşaat çalışmalarının hızla sürdüğü kompleksi Büyükşehir Başkan Vekili Ersin Yazıcı yerinde inceledi. Tesisteki inşaat çalışmalarını inceleyen Ersin Yazıcı, sporun insan hayatında çok önemli bir yer taşıdığını ifade ederek, "Spora ve sporcuya büyük önem veriyoruz" dedi. 


Yeni Şafak...