25 / 07 / 2024

uzundere konutları depremzedeler

uzundere konutları depremzedeler

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

Depremzedeler dikkat: Şimdi açıklandı! Kalıcı konutlarınız...

BAYKAR tarafından, Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutlarda sona gelindiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Hataylı depremzedeler yeni yıla yeni konutlarında girecek!

TOKİ, 6 Şubat deprem felaketinde en ağır hasarı alan Hatay’da depremzedeleri yeni konutlarına kavuşturmak için gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Hızlı bir şekilde yükselen evlerden 40 bin tanesi yeni yılda Hataylılara teslim edileceği belirtildi.

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

Adıyaman’da deprem konutlarının inşası bitmek üzere

Adıyaman'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların yapımı devam ediyor. TOKİ'nin özenle ve detaylı çalıştığı Örenli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki yüz kırk konut Cumhuriyet’in 100. yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

Osmaniye'deki depremzedeler kalıcı konutlarına Aralık ayında yerleşecek!

Osmaniye'de 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen afetzedeler için hayata geçirilen kalıcı konutların ilk etabı Aralık ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

İzmir Uzundere Toplu Konutları 34 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 34 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Osmaniye'deki kalıcı konutlar Eylül'de teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde konutları yıkılan veya zarar gören depremzedeler için Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde yapımı süren 152 konut, Eylül ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

uzundere konutları depremzedeler Haberi

uzundere konutları depremzedeler

Uzundere Konutları tartışmaları devam ediyor. Egedesonsöz' de yer alan habere göre; İzmir'de 30 Ekim 2020 yılında meydana gelen deprem sonrasında depremzedeler İzmir Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde olan Uzundere Konutlarına yerleştirilmişti. Dairelerin depremzedelere satıması yönünde  MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin yazılı önerge verdi.

İzmir'de Seferihisar bölgesinde bulunan Samos Fay Hattı'nda meydana gelen 6,9 şiddetindeki deprem sonrası şehir genelinde binlerce ev büyük, az hasarlı ve hasarlı olarak çeşitli hasar kayıtları tutulmuştu.

Bu durumda büyük hasarlı ve deprem sırasında evleri yıkılan  vatandaşlar için yeni ev arayışı başladı. Doğal afet sonrası harekete geçen  Büyükşehir Belediyesi belediyeye ait olan Uzundere'deki konutlarını ve ortağı olduğu Hilton'u  depremde evlerini kaybeden vatandaşlara açma kararını aldı.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi vatandaşlar için bazı yardımlar yapılacağını duyurmuştu. Duyurulan yardımlarda; evlerde kullanılacak mobilya,...