03 / 10 / 2024

uzungöl kaçak bina yıkımı

uzungöl kaçak bina yıkımı

Trabzon ilinin Çaykara ilçesine bağlı önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'de 65 kaçak yapının yıkım çalışmalarına başlandı...

Kartal'daki 357 adet kaçak, ruhsatsız ve ruhsata aykırı bina yıkılıyor! 

Kartal Belediyesi, kaçak yapılar için harekete geçti ve ilçedeki 357 adet ruhsatsız ve ruhsata aykırı bina içim yıkım ihalesi açtı. İşte detaylar...

Tebernüş Kireçci Boğaziçi'ni işaret ederek seslendi! Tek tük kaçak bina yıkılarak bir yere varılmaz!

Boğaz'da kaçak yapılaşma şu sıralar gündemden düşmüyor. Bir çok kaçak yapı Boğaz'ı işgal ederken Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci 'Tek tük kaçak bina yıkılarak bir yere varılmaz' diyerek asıl olması gerekeni açıkladı.

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

Seferihisar'daki belediyeden onaylı kaçak bina yıkıldı!

Eski Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in işletme ruhsatı verdiği kaçak bina 2.5 yılın ardından yıkıldı. Şikayette bulunan Muzaffer Ulusoy, “Geç de olsa yıkım nihayet gerçekleşti” diye konuştu.

Muğla'da Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Uzungöl'de kaçak yapı sahipleri kendi imkanlarıyla yıkıma başladı!

'İmar Barışı' kapsamında Trabzon Uzungöl'de tespit edilen kaçak yapılar sahipleri tarafından kendi imkanlarıyla yıkılmaya başladı.

Uzungöl’de kaçak yapı yıkımına tepki!

Trabzon Uzungöl’de imar barışına uygun olmayan kaçak yapıların yıkımı devam ederken, Uzungöllü vatandaşlar eylemleri sürüyor. Yıkımlara tepki gösteren Uzungöl Platformu üyeleri seslerini Cumhurbaşkanına duyurmak için Ankara’ya gidiyor.

Uzungöl'de yanlışlıkla yıkıldığını iddia edilen bina kaçak çıktı!

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki turizm merkezi Uzungöl'de, 'İmar Barışı'na aykırı 95 yapının yıkımı sırasında, sahibinin yanlışlıkla yıkıldığını iddia ettiği 2 katlı binanın da kaçak olduğu ortaya çıktı.

Uzungöl'deki 95 kaçak yapı yıkılacak!

Uzungöl'ün farklı bölgelerinde yaylalarda, meralarda 30 kaçak yapı daha tespit edildi. Bölgede bulunan toplam 95 kaçak yapının yıkımı gerçekleşecek.

Uzungöl'de 65 kaçak yapının yıkımı başladı!

Trabzon ilinin Çaykara ilçesine bağlı önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'de 65 kaçak yapının yıkım çalışmalarına başlandı...

Seferihisar’daki kaçak bina için yıkım ihalesi!

İzmir Seferihisar Bengiler Mahallesi 6274 sokak numara 17'de işletme ruhsatı verilen kaçak bina yıkım kararı verildi. 2 yıl gecikmeli olarak bina için yıkım ihalesi yapılacak...

Trabzon'un yaylalarında 8 kaçak bina yıkıldı!

Trabzon Valiliği, Akçaabat ilçesinde bulunan yaylalardaki kaçak olarak inşa edilen 8 binanın yıkıldığını açıkladı.

uzungöl kaçak bina yıkımı Haberi

uzungöl kaçak bina yıkımı

Trabzon Çaykara'ya bağlı önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'de 65 kaçak yapının yıkımı başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Uzungöl'de imara aykırı yapıldığı tespit edilen ve imar barışı kapsamına girmeyen 48 yapı tamamen, 17 yapı ise kat eksiltmesi şeklinde olmak üzere toplam 65 yapının yıkımı, bölgeye giden iş makineleriyle saat 06.00'da başladı.

Güvenlik görevlileri, çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı ve yıkım alanlarına kimsenin girişlere izin verilmiyor.

Uzungöl’de yıkım gerginliği!