29 / 04 / 2024

uzungöl teleferik çalışması

uzungöl teleferik çalışması

Uzungöl Teleferik İnşaat ortağı olan Trabzonlu iş adamı Şükrü Fettahoğlu, basın toplantısı düzenledi. zungöl'de, Haroskomları mevkisi ile Sarıkaya Yaylası arasındaki 3 bin 540 metrelik hat üzerinde teleferik kurulması için hazırlanan proje, ilgili bakanlıklarca onaylandı.

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

2024'te 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışması başlıyor! 603 bin hektarda da tescil işlemleri tamamlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarla gelecek sene 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışmasının başlatılması ve 603 bin hektarda tescil işlemlerinin bitirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Asgari ücretlinin Samsung Galaxy S23 Ultra alması için ne kadar çalışması gerek? Samsung Galaxy S23 Ultra, lüks mü?

Türkiye'de asgari ücretle geçinen bir bireyin, Samsung Galaxy S23 Ultra'yı satın alabilmesi için aylarca çalışması gerekiyor. İşte amiral gemisi telefonun farklı versiyonlarını alabilmek için gereken süreler...

Rusya Türkiye’nin öncü olduğu tahıl koridoru anlaşmasını askıya aldı

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan son açıklamaya göre, Türkiye’nin öncü olduğu tahıl koridoru anlaşması askıya alındı. Rusya, bu karara gerekçe olarak ise devam eden savaşı gösterirken "Terör eylemi" vurgusu yaptı.

Tahıl koridoru çalışmasından sonra Ukrayna'dan flaş buğday adımı: Her ay yüzde 50 artıyor

Türkiye, Rusya ve Ukrayna'nın limanlarda bekleyen tahıl dolu gemilerin yola çıkarılması için başlattığı tahıl koridoru çalışmasında ilk somut adım geldi. Ukrayna, ülkeden buğday başta olmak üzere tahıl ihracatı için dikkat çeken bir açıklama yaptı.

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

Uzungöl İmar Planı’na durdurma kararı!

Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı yeni imar planı çalışması yargıya taşındı. İmar planıyla ilgili mevzuatına aykırı olduğu nedeniyle durdurma kararı verildi.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Uzungöl için iyileştirme planı hazırlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Uzungöl’ü eski haline döndürün” talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çalışmalara başladı. Yoğun yapılaşma nedeniyle eski halinden eser kalmayan bölge için iyileştirme planı hazırlandı.

İzmir'de 109 bin 921 binada hasar tespit çalışması yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar 109 bin 921 binada 586 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışması tamamlanmıştır. Ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık bina sayımız 506'ya, 4 bin 239 bağımsız bölüme ulaşmıştır" dedi.

İzmir'de 61 bin 735 binada hasar tespit çalışması tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada, "Bugün itibarıyla 61 bin 735 binada, 348 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışması tamamlanmıştır." dedi.

İzmir'de hasar tespit çalışması yapılmalı!

İzmir'de depreme ilişkin hasar tespit çalışması yapılması gerekmekte. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İnşaat Mühendisleri Odası'nın (İMO) katılma talebini reddetmiş. İMO yapılan yanlıştan dönülmesi gerektiğini belirtiyor.

İhalesine başlanan Uzungöl işte böyle olacak!

Karadeniz’in gözde turizm merkezleri arasında yer alan Uzungöl’de 2 etaplık Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi çalışmalarına da başlandı.

uzungöl teleferik çalışması Haberi

uzungöl teleferik çalışması

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'de, Haroskomları mevkisi ile Sarıkaya Yaylası arasındaki 3 bin 540 metrelik hat üzerinde teleferik kurulması için hazırlanan proje, ilgili bakanlıklarca onaylandı Projeyi uygulayacak şirketin ortağı Fettahoğlu: "2 yıl 7 aylık mücadelenin ardından ruhsatını aldığımız 12 milyon 300 bin avro maliyetli tesisin faaliyete geçmesiyle, kışın adeta ölü olan Uzungöl'ü uyandırmayı hedefliyoruz"



 Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'de, Haroskomları mevkisi ile Sarıkaya Yaylası arasındaki 3 bin 540 metrelik hatta kurulması planlanan teleferik için hazırlanan projeye, ilgili bakanlıklarca onay verildi.


Uzungöl Teleferik İnşaat Turizm ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi ortağı olan Trabzonlu iş adamı Şükrü Fettahoğlu, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, şirketi 23 Aralık 2012'de, Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl Mahallesi'nde teleferik projesini hayata geçirmek için Dubaili bir iş adamı...