07 / 05 / 2024

uzunköprü danışment köyü yol çalışması

uzunköprü danışment köyü yol çalışması

Edirne Özel İdare Müdürlüğü, Uzunköprü ilçesinde Mart ayında köy yollarında yaptıkları çalışmaları yazılı olarak açıkladı. Edirne Özel İdare Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi...

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Lades Danışmanlık Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lades Danışmanlık Yönetim Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Celayir ve Nurcan Durmaz ortaklığında kuruldu.

Cmr Alışveriş Merkezi Danışmanlık Yönetim Ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Alışveriş Merkezi Danışmanlık Yönetim Ve Kiralama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özkan Şenyüz tarafından kuruldu.

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Genç tarafından kuruldu.

Bensu Soral Alaçatı’dan eski köy evi aldı!

İçerde dizisinin yıldızı Bensu Soral, kazandığını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Alaçatı’dan eski bir köy evi satın aldı.

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Ammar Aswad tarafından kuruldu.

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

İş GYO-Tecim Yapı'dan Kadıköy'e 262 odalı 4 yıldızlı otel!

İş GYO-Tecim Yapı, İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 91.5 milyon TL değerinde otel inşa edecek. 262 odalı olarak planlanan otelin hafriyat çalışmalarına 2018 Şubat'ta başlanılacak..

Köyü taşınan çiftçilere devletten hem ev hem de arazi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Alaköprü Barajı nedeniyle köyü taşınanlara her türlü imkanı sundu. Baraj ve diğer nedenlerle köyü taşınan çiftçilere devlet tarafından hem ev hem de tarım arazisi veriliyor.

İş GYO'dan Kadıköy arsası satın alma bedeli hakkında açıklama!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı , Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi'nde bulunan arsanın yüzde 45 hissesinin satın alma değeri hakkında Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Yürekli Mühendislik İnşaat Makina Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yürekli Mühendislik İnşaat Makina Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yürekli tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Sarıyer, Büyükdere Mahallesi'nde kuruldu.

Emay'dan Kentplus Kadıköy'de 48 ay 0 faiz imkanı!

Emay'dan Kentplus Kadıköy'de 48 ay 0 faiz taksit imkanı sunuluyor. Kentplus Kadıköy projesinde satış fiyatları 595 bin TL'den başlıyor...

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi, Erkan Güneş tarafından 50 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Devekaldırımı Caddesi'nde kuruldu.

uzunköprü danışment köyü yol çalışması Haberi

uzunköprü danışment köyü yol çalışması


Edirne Özel İdare Müdürlüğü, Uzunköprü ilçesinde Mart ayında köy yollarında yaptıkları çalışmaları yazılı bir açıklama yaparak açıkladı.


Edirne Özel İdare Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi, "K.Danışment köyünde 2 adet yeni, 2 adet eski göletin tamiri tamamlanarak hayata geçirildi. Salarlı –Uzunköprü ve Salarlı köy içi bozuk satıhların makineli ve malzemeli mahallî bakım çalışması yapıldı. Hasanpınar –Süleymaniye ile Hamidiye –Harmanlı ve Çavuşlu arası kar mücadele çalışması yapıldı. Dy- Turnacı arası bozuk satıhlar 10 ton Rotmiks kullanarak Asfalt bakım çalışması yapıldı. Sipahi ve Elmalı köy içi mahallî malzemeli bakım çalışması yapıldı. Sığırcılı mezarlık yolu stabilize malzemeli bakım çalışması yapıldı. Meşeli köy içi stabilize malzemeli bakım çalışması yapıldı. Bıldır köy içi körüğe boru ile kanalizasyon borularının tamiri ve ilave çalışması...