15 / 05 / 2024

v bilet

v bilet

Ankara-İstanbul Hızlı Tren Hattı, bugün açılıyor. Günde 12 sefer yapılacak. Kulislere göre, bilet fiyatı 70 lira olacak. Yemekli bilet almak isteyen yolcular 70+15 TL ödeyecek.

Onur Air ile Atatürk Havalimanı’ndan Alanya uçuşları başlıyor!

Onur Air ile Atatürk Havalimanı’ndan Alanya uçuşları başlıyor. Atatürk Havalimanı'ndan Alanya'ya sefer düzenleyen ilk şirket olan Onur Air bu sayede Antalya'nın doğusundaki tatil bölgelerine daha kolay ulaşım imkanı sunacak.

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Alper Aykut ve Emel Aslan ortaklığıyla kuruldu.

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özen tarafından kuruldu... 

Boğaziçi'nin yeni Reina'sı Oligark, Kıvılcım Kocabıyık'a ait!

Boğaziçi'nde yeni mekanlar açıldı ve açılmaya devam ediyor. Kıvılcım Pınar Kocabıyık'a ait 5 bin metrekarelik yeni mekanda onlardan biri.

Vısco Global Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vısco Global Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıarash    Hamıdı ve Seyed Ghasem Ahoo Ghalandar ortaklığında kuruldu. 

V Orman fiyat!

V Orman fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen V Orman detayları...

V Orman Mudurnu!

Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen V Orman projesi Turkey Expo by Qatar fuarında tanıtıldı. İşte V Orman Mudurnu detayları....

Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'da V Orman standını ziyaret etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'a katılan V Orman projesi hakkında İsra Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı’dan bilgiler aldı...

İsra Group V Orman projesini Körfezli yatırımcılara tanıttı!

Körfez bölgesinin önemli fuarları arasında yer alan Turkey Expo by Qatar fuarına katılan İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip projelerinden ‘V ORMAN’ı Körfezli yatırımcılara tanıttı.

Arcadıs Nederland B.V.Merkezi Hollanda Turkiye Ankara Şubesi açıldı!

Arcadıs Nederland B.V.Merkezi Hollanda Turkiye Ankara Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Varol tarafından kuruldu. 

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli Alı Mohamed Altoumı Abdulgader tarafından kuruldu.

İstanbul yeni havalimanıyla bilet fiyatları düşecek!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Yeni Havalimanı'nın rekabeti artıracağını dile getireren ''Rekabetin artmasına bağlı olarak sefer sayıları da artacak. Bu da bilet fiyatlarının göreceli düşmesini sağlayacak.'' diye konuştu.

Afg Vısıon Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afg Vısıon Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Agyad     Ghoury tarafından kuruldu.

v bilet Haberi

v bilet

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bugün açılışı yapılacak Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın 6 gidiş, 6 geliş olmak üzere günde toplam 12 sefer yapacağını açıkladı. Bilet fiyatları için "Zarar etmeyeceğimiz makul bir fiyat" ifadesini kullanan Elvan, fiyatı ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağını söyledi. Kulislerde ise Erdoğan'ın bilet fiyatını 70 TL olarak açıklayacağı konuşuluyor. Ekonomi biletleri yemekli ve yemeksiz olarak 2 türlü satılacak. Yemekli bilet almak isteyen yolcular 70+15 TL ödeyecek. Öğrenciler, yaşlılar, gençler, gaziler ve şehit yakınları başta olmak üzere birçok kesime indirim...