28 / 04 / 2024

vade farkı olmayan konut projesi

vade farkı olmayan konut projesi

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası gözler, konut kredi faizlerini indirmesi beklenen bankalara çevrildi. Henüz bankalardan gayrimenkul alıcısını rahatlatacak karar çıkmadı. Ama proje geliştiricileri 100 aya kadar vade farksız taksit imkanı sağlıyor

Nidapark İstinye'de 36 ay 1,99 vade fırsatı bu ay sonunda bitiyor! Nidapark İstinye evleri ne kadar?

Nidapark İstinye konutlarında yüzde 10 taksitli peşinat ve 36 ay 1,99 vade farkı kampanyasıyla satışa sunuldu. İşte Nidapark İstinye projesine ilişkin tüm detaylar...

Kredi faizleri yüzde 50’ye dayandı, mal alımında vade farkı patladı!

Türkiye’de reel faiz oranları yüzde 50’lere dayanırken, banka kredisi bulamayan iş dünyası, fabrikasına mal almak için toptancıların yüzde 40’ları aşan vade farkına razı olmak zorunda kalıyor.

Nidapark Çengelköy'de 60 ay vade ve yüzde 0.69 faiz fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa edilen Nidapark Çengelköy'de 36 ay 0 vade farkı ve 60 ay 0.69 vade farkıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Ataşehir Modern projesinde yüzde 10 indirim ve yüzde 0.99 vade fırsatı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde yüzde 0.99 vade farkı, 120 ay taksit imkanı ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nidapark Küçükyalı'da 0.59 vade farkı fırsatı!

Tahincioğlu imzası ve Emlak Konut güvencesinde inşa edilen Nidapark Küçükyalı, yeniliklerine devam ediyor. Nidapark Küçükyalı projelerinde, 120 ay vadeli ve yüzde 0,59 vade farkı ile ödeme planı sunuyor...

Nidapark projelerinde 0,59 vade farkı!

Tahincioğlu, Nidapark istinye ve Nidapark Küçükyalı projelerinde 120 ay vadeli ve yüzde 0,59 vade farkı ile ödeme planı sunuyor.

Vade farkı düştü konutta kampanyalar başladı!

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesi şirketleri yeniden cazip ödeme fırsatı sunan kampanyalara yönlendirdi. Uzun vade, düşük vade farkı ve cazip kampanyalar, konut satışlarını yükseltti.

Livera Homes'ta 0.98 vade farkı ile ev sahibi olma fırsatı!

İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçirilecek Livera Homes projesinden ev sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalardan aylık 0.98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanabiliyor.

Şehr-i Bağcılar'da 60 ay sıfır vade fırsatı!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini Turyap aldı. Turyap, proje kapsamında 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödeme imkanı sunuyor.

Aydosland'de bankasız kefilsiz 0,98 vade farkı!

MS Mega imzası ile Pendik'te inşa edilen Aydosland İstanbul projesinde kısa bir süre için bankasız kefilsiz 0,98 vade farkı ile ev sahibi olunabiliyor...

Kiler GYO’dan vade farkında dev indirim!

Kiler GYO, vade farkını yüzde 0,45’ çekti. Peşinde yüzde 20 indirimin sağlandığı ‘Referans Bahçeşehir’, ‘Referans Güneşli’, ‘Referans Kartal Kordonboyu’ ve ‘Referans Kartal Towers’ projelerinden ayrıca yüzde 5 peşinatla 120 ay vadeli olarak ev sahibi olunabiliyor..

Kiler GYO’dan vade farkında dev indirim!

Konut sektöründe ‘Referans’ markasıyla öncü rolü üstlenen Kiler GYO, ev sahibi olmak isteyenlerin alım gücünü rahatlatmak amacıyla vade farkını yüzde 0,45’e indirdi.

Keleş Center Airport'ta 84 ay 0,59 vade fırsatı!

Keleş İnşaat yeni projesi Keleş Center Airport’ta yeni bir kampanya hazırladı. Projede 0,59 vade farkı ile 84 ay taksit imkanı sunuluyor..

vade farkı olmayan konut projesi Haberi

vade farkı olmayan konut projesi

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası gözler, konut kredi faizlerini indirmesi beklenen bankalara çevrildi. Henüz bankalardan gayrimenkul alıcısını rahatlatacak kararlar çıkmadı. Ama proje geliştiricileri müşterilerine şirket finansmanını kullandırarak 100 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlıyor. Söz konusu kampanyalar her ne kadar cazip olsa da sektörde asıl canlanmayı bankaların faiz indiriminin başlatacağına kesin gözüyle bakılıyor. 


KONUTDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Sur Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, sektör olarak faizlerin, düşük seviyede yürümesini hatta mümkünse sıfır olmasını istediklerini belirtirken, "Bitmiş konutun satılmasında konut kredi faizleri çok etkili" dedi. Birinci el üreticilerin konut kredisi faizlerinin yükselişini tüketiciye yansıtmamaya çalıştığını anlatan Elmas, "İkinci elde bu söz konusu değil. Faizler yüzde 1,10'u geçti hatta 1,20'lere kadar var. Bu da bütün Türkiye'ye olumsuz yansıyacak...