30 / 04 / 2024

Vadi Evleri tanıtım kokteyli

Vadi Evleri tanıtım kokteyli

Kuşadası, Söke Aydın üçgeninin yeni yıldızı Vadi Evleri'nin örnek daireleri tanıtım kokteyli 31 Ağustos 2014 Pazar günü saat 16.00'da şantiye alanındaki satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımını yaptı

Sakarya Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı 20 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 20 Mart 2015 saat 14.00’te, Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Malkadı Turizm Seyahat Tanıtım ve Hediyelik Eşya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malkadı Turizm Seyahat Tanıtım ve Hediyelik Eşya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de, 17 Mart 2015'te Kubilay Öztürk, Ahmet Malkadı ortaklığında kuruldu.

DOKAP Cidde'de tanıtım günleri gerçekleştirdi!

GİRESUN - Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu. Rize ve Trabzon'un kalkınmasından sorumlu Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Başbakanlık Kalkınma Fonu destekli yaptığı bir proje doğrultusunda Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde turizm amaçlı tanıtım günleri gerçek

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 40 bin TL sermaye ile, Asya Aksoy Müdürlüğü'nde, Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarını hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi 11 Şubat 2015 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

Vadi Evleri tanıtım kokteyli Haberi

Vadi Evleri tanıtım kokteyli

Kuşadası, Söke Aydın üçgeninin yeni yıldızı Vadi Evleri'nin örnek daireleri tanıtım kokteyli 31 Ağustos 2014 Pazar günü saat 16.00'da şantiye alanındaki satış ofisinde gerçekleştirilecek.


Vadi Evleri'nde hemen tapu avantajıyla satışlar başladı. Örnek dairenin de tamamlanmasının ardından yatırım ya da kullanım amacıyla Vadi Evleri'nden konut sahibi olmak isteyenlerin projeye ilgisi bir kat daha artış gösterdi.


Özellikle Şekerbank'ın projeye özel avantajlı kredi alternatifleri, projeye ilgi duyanlar için kolaylıklar sağlıyor.


Vadi Evleri, konut alanlar ya da projeye ilgi duyanlara 4 farklı kameranın canlı yayınıyla projenin tüm yapım aşamasınıhttp://www.sokevadievleri.net adresinden canlı olarak izleyebilme ayrıcalığını da sunuyor.


Bilgi için:

Soke Vadi Evleri : 0532 111 82 34

web: