02 / 05 / 2024

Vadi İstanbul teslim

Vadi İstanbul teslim

İçerisinde 850 metre uzunluğunda bir alışveriş caddesi ve 55 bin metrekarelik alışveriş alanı bulunan Vadi İstanbul ev teslimleri Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek. Proje, İstanbul Avrupa yakası Maslak Ayazağa'da yükseliyor...

Vadi İstanbul ödeme planı!

Vadi İstanbul ödeme planı 'na göre konut bedelinin en az yüzde 25’i peşinat olarak ödeniyor. Projenin ödeme tablosuna göre 120 aya kadar vade yapılabiliyor...

Brand Vadi İstanbul'da hemen teslim villalar yüzde 50 peşinatla!

Brand Vadi İstanbul'da yer alan villalar hemen teslim fırsatıyla satılıyor. Projede yer alan villalar için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar vadelendirilebiliyor. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda erken teslim fırsatı!

Haziran 2018'de inşaat çalışmalarının başladığı Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, teslim tarihinden önce tamamlanacak. 86 daire ve 8 mağazadan oluşan projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Porta Vadi Evleri teslim tarihi!

Konutların metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı Porta Vadi projesi Tüm Yapı tarafından inşa ediliyor. Porta Vadi Evleri teslim tarihi ne zaman?

Ayazağa Vadi Koru teslim bilgisi!

Beş blok şeklinde dizayn edilen Vadi Koru Sarıyer projesi Invest İnşaat imzasıyla İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa'da hayata geçiriliyor...

Vadi Koru teslim tarihi!

Vadistanbul'un yanındaki arsada hayata geçirilen Vadi Koru projesi Invest İnşaat imzasını taşıyor. Peki Vadi Koru teslim tarihi ne zaman?

Vadi İstanbul Park fiyat listesi ve ödeme bilgileri!

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Vadi İstanbul Park projesi 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Vadi İstanbul Park fiyat listesi ve ödeme bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Vadi İstanbul Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Ayazağa'da inşa edilen Vadi İstanbul projesi 762 daire, 20 bin metrekare home ofis, 22 bin metrekare mağaza alanından oluşuyor. Peki Vadi İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Vadi İstanbul Park Evleri teslim tarihi!

Vadi İstanbul Park Evleri projesinde daire fiyatları 770 bin 980 TL'den başlayarak değişiyor. Vadi İstanbul Park Evleri projesinde 1+1'den, 5+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Vadi İstanbul Park satış fiyatları listesi!

Vadi İstanbul Park satış fiyatları listesi 770 bin 980 TL'den başlıyor. Aralık 2017'de teslim edilecek olan Vadi İstanbul Park etabında konut, ofis ve mağazalar bulunuyor...

Vadi İstanbul Park'ta daireler 2017'de teslim!

Vadi İstanbul Park projesinde ofis alanı 100 bin metrekare olarak dizayn edildi. Proje tamamlandığında 30 bin kişinin çalışacağı ve 42 bin kişilik gündüz nüfusuyla yeni bir kent merkezi olacak.

Vadi İstanbul Park Evleri ne zaman teslim?

Vadi İstanbul Park Residence'de banka kredisiyle taksit imkanı sağlanıyor. Proje İstanbul Sarıyer Ayazağa'da inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Vadi İstanbul Park Cendere fiyat!

Vadi İstanbul Park Cendere fiyat listesi 748 bin liradan başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park Evleri projesinde konutlar Kasım 2018 yılında teslim ediliyor...

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi!

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi olarak 2017'nin ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Toplam 650 daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildi.

Vadi İstanbul teslim Haberi

Vadi İstanbul teslim

Yatırım bedeli 1 milyar 550 milyon TL olarak belirlenen Vadi İstanbul ev teslimleri hakkında detay vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim.


Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Vadistanbul projesi, 3 etaptan ve 1,111 adet daireden meydana geliyor. 


İçerisinde; 850 metre uzunluğunda bir alışveriş caddesi ve 55 bin metrekarelik alışveriş alanı bulunan Vadi İstanbul ev teslimleri 2014 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 



Ayazağa Vadistanbul'da; açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness center, futbol sahası, kapalı yüzme havuzu, sauna, tenis kortu, yürüyüş parkuru ve Türk hamamı gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildiği...