13 / 05 / 2024

vadi kule ne zaman teslim

vadi kule ne zaman teslim

Estanbul Yapı Vadi Kule iletişim bilgileri kapsamında tüm detaylar telefon ve web adresi haberimizin içinde yer alıyor

Estanbul Yapı Vadi Kule teslim tarihi!

İnşaat çalışmalarının 6 ay önce başladığı Estanbul Yapı Vadi Kule teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 900 liradan başlıyor...

Vadi Kule satılık daire!

Vadi Kule satılık daire fiyatları kapsamında metrekaresi 4 bin 900 TL ile 6 bin 150 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor...

Maritza Vadi Konakları'nda yüzde 30 peşinatla! Mayıs 2024'te teslim!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Konakları projesinde yüzde 30 peşinatla satış süreci devam ediyor.  Peki Maritza Vadi Konakları ne kadar? İşte Maritza Vadi Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Armoni Vadi Evleri'nde bu ay sonu yaşam başlıyor!

Remax Armoni tarafından hayata geçirilen Armoni Vadi Evleri'nde bu sonu itibariyle yaşam başlıyor. Peki Armoni Vadi Evleri' ne kadar? Armoni Vadi Evleri'nin fiyatları ne kadar? İşte Armoni Vadi Evleri ile ilgili merak edilenler..

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Porta Vadi projesi İstanbul Kağıthane'de Tüm yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Referans Başakşehir Vadi teslimleri!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO tarafından hayata geçirildi. Referans Başakşehir Vadi teslimleri ne zaman?

Nida Kule Ataşehir'in güneş kontrolü Guardian Glass'tan!

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımıyla Ataşehir'de, hayata geçirilen Nida Kule Ataşehir Kuzey ve Güney ofiste yüksek seçicilikte güneş kontrolünü ve doğal ışıkla elde edilen ferahlığı Guardian Glass ürünleriyle sağlıyor.

Porta Vadi Evleri ne zaman teslim?

Porta Vadi Konutları Tüm Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirildi. Projede dairelerin fiyatları minimum 904 bin TL'den başlıyor...

Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi, İstanbul'un Maltepe Dragos bölgesinde inşa ediliyor. Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dap Adam Kule ne zaman bitecek?

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Dragos'ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde 10 bin TL peşinatla 88 ay vadeli ödemeler yapılabiliyor...

vadi kule ne zaman teslim Haberi

vadi kule ne zaman teslim

Estanbul Yapı'nın inşaatına 6 ay önce başladığı Vadi Kule projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kartal'da yükseliyor. Estanbul Yapı Vadi Kule iletişim kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. 


Estanbul Vadi Kule projesinde inşaat alanı 18 bin 500 metrekare ve arsa alanı ise 4 bin 223 metrekare şeklinde tasarlandı. Toplamda 98 konuttan meydana gelen Vadi Kule Kartal'da 3 adet dükkan bulunuyor. 




Estanbul Yapı Vadi Kule iletişim kısmına geçmeden önce Estanbul Vadi Kule Evleri'nde 1 oda 1 salon konutların alanları 66 metrekareden başlıyor ve 72 metrekareye kadar yükseliyor. 2 oda 1 salon konutların alanları 98 metrekareyken 3 oda 1 salon konutlar 138 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Kartal...